mamba444 0 Napisano Listopad 9, 2012 Mam takie pytanie... Czy istnieje jakiekolwiek ryzyko ciąży przez tzw. palcówkę? Jeżeli przypuśćmy partner byłby tuż po wyjściu z ubikacji. Jednak odbywało by się to przez bielizne. Proszę o odpowiedzi!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 9, 2012 Dziecko idź do psychiatry. To Ci naprawdę pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Listopad 9, 2012 zajscie ciaze przez bielizne :-D hehehe o ja! to bedzie moj ulubiony tekst na dzis nastepna kretynka :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Listopad 9, 2012 w ogole co to za palcowka przez bielizne ????? :-D :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azza Napisano Listopad 9, 2012 A co on w tym wc miał wytrysk na ręce że miałby ciebie zapłodnić czy jak? Ręce sie myje tak poza tym. Błe. Weź przestań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Listopad 9, 2012 Oczywiscie,ze nie ma takiej mozliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TOPKA Napisano Listopad 9, 2012 bez komentarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach