Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie znam się na modzie :(:(

Pomożecie mi znaleźć jakieś fajne ciuchy? Bardzo proszę.

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Wczoraj robiłam porządki w szafie i jestem lekko zniesmaczona. Od dawna nie podobały mi się moje ubrania, ale wczoraj się przyjrzałam i jest masakra. Akurat jestem przy kasie i chciałabym nabyć nowe, w lepszym guście, ale sama jak coś znajdę to znowu nic do niczego nie będzie pasowało. :/ Czy mogłybyście mi pomóc i poszukać jakichś fajnych kompletów? Mogą być sukienki, spodnie. + dodatki. Byłabym Wam bardzo wdzięczna, bo ja kompletnie nie znam się na modzie. Mam 19 lat, jestem blondynką, szczupła, małe piersi, biodra równe z ramionami, długie nogi. Noszę rozmiar M. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Gość pieknaa
Ja Ci pomoge znalezc ubrania a Ty zajzyj do mojego tematu o tym ktora sie zajmie moim facetem. I powiedz czy mialabys ochotte:)

Już go czytałam, ale nie jestem zainteresowana.

Gość pieknaa
O szkoda:(

Gość Kapitan_igloo
Ale chodzi ci o ciuchy ,które spodobają się facetom, czy tak ogólnie raczej? Akurat na to co jest modne, to bym nie zwracał uwagi, ważne żeby pasowało do twojej figury i ładnie na tobie wyglądało. I chcesz porad na teraz, tzn na jesien? No ale ja jestem facetem to mozesz nie zechcieć mnie słuchać ;)

Tak na jesień i zimę :) Mi też nie chodzi o to żeby było modne. Pokaż co podoba się facetom :)

Gość Kapitan_igloo
No więc na jesień to np fajne są takie płaszcze krótkie , ale nie z połyskliwego materiału tylko takiego jakby zamszu, z guzikami ,wiązane w pasie, ale nie za długie, w sensie że powyżej kolan powinny być.Wtedy to ładnie wygląda. Jak wolisz kurtkę to znajdz sobie np taką ze sciągaczem w pasie, na zime może za krótka,i nerki przewieje ale na jesien ok, fajnie podkreśla talie. Ze spodni to różne jeansy, tu już jak wolisz, jestes szczupła to może rurki. Legginsy też są fajne, a na legginsy tunika. Z butów na jesien to np botki takie http://idolo.pl/moda/botki,deichmann,na,jesien,i,zime,2010,2011,g,3474,2.html . Albo kozaki, na zimę też dobre, najlepiej czarne. I tu jak wolisz - kobieco wyglądają te na szpilce, ale jak jest ślisko to pewnie wygodniej się chodzi w takich płaskich, albo na małych grubym obcasie. Kozaki za kolana też są fajne. Oczywiście tu mozesz łączyć różne rzeczy - np kozaki możesz połączyć z mini spodniczką i rajstopami. to na razie tyle ,sorki ze chaotycznie

Botki mam podobne, tylko że na cienkiej szpilce i bez tych marszczeń. Ogólnie proste, klasyczne. Ale nie potrafię skompletować sobie ciuchów. Dobrać dodatków, bluzki do spodni itd. Z tym mam problem. ;d

Ta pierwsza jest bardzo ładna.

Gość Kapitan_igloo
Wydaje mi się że jak np masz dzinsy ciemne ,klasyczne, bez żadnych zdobień, przetarć, tylko po prostu ciemny granat sam, to wtedy można dobrać bardziej kolorową bluzkę np http://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/bluzki/bluzka-dorro-ii.html Ale to tylko przyklad, bluzke dobierz wg gustu. A jesli masz np jeansy takie bardziej przetarte, wybielone, z zagnieceniami, cekinami itp to wybierz do nich bardziej stonowaną bluzkę np http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Bluzki i tuniki/91903/1 . Ta bluzka pasuje też do np materiałowych czarnych spodni. Buty lepiej wybierać w stonowanych kolorach - beda pasować do większości ubrań, bo np czerwone kozaki mogą się gryzc z niektorymi rzeczami. do prostej sukienki i klasycznych kozaków mozesz dobrać np rajstopy z jakimś fajnym wzorkiem, w kwiaty czy jakies geometryczne, zeby nie było za nudno.

Ok, zobaczymy jak mi pójdą zakupy :):) Dzięki wielkie. :) Fajny koleś z Ciebie. Pracujesz w jakimś sklepie?

Gość Kapitan_igloo
Dzieki za miłe słowa :) Nie, nie pracuje w sklepie odzieżowym. Ale z czasem człowiek nabiera wprawy w komponowaniu ubrań, tak żeby dobrze dopasować. Sam nie jestem jakimś elegancikiem, ubieram się w stylu casual, sportowa elegancja czasem, ale generalnie bardziej tak w stylu "ulicznym". pozdrawiam