Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeswirowana21

Brak miesiączki - odchudzanie- dukan- a moze po prostu ciaza

Polecane posty

Gość zeswirowana21

Tak jak w temacie, Okres powinien pojawić się już w ten wtorek/środę, cykl trwa co 27 dni, w tym czasie w listopadzie byłam tydzień na dukanie, ale go przerwałam bo źle się czułam, i teraz od tygodnia jestem na diecie " jogurtowej" okresu, ani widu ani słychu, tylko zamiast krew że tak użyję kolokwializmu ujść dołem, to dzisiaj poszła mi nosem. kochaliśmy się z partnerem, jednak jest on bardzo ostrożny i użwalismy prezerwatwy, lecz zamiast okresu mam śluz, pół przeźroczysty, nie jest go dużo, dodam że codziennie biegałam po 40-50 minut, a także w tym miesiącu ćwiczyłam po 2 godzinny dziennie czasami, ale to okres powinen chyba szybciej przyjść a nie że nie ma go wcale? No cóż poczekam do soboty, zrobię test ale chyba umrę.

Gość zeswirowana21
nie w listopadzie a w październiku * przepraszam :) niestety i niechlubnie isę przyznam że czasem wywołuję wymiot jak mi tak ciężko..

Gość megija,,..
Dieta dukna jest bardzo szkoldiwa dla organizmu, poczytaj o ty w necie, możesz nawet uszkodzić sobie nerki, bo dieta zawiera zbyt wiele białka i nerki sobie nie radzą z nadmiarem, dieta ta też zakwasza organizm co prowadzi do wielu niekorzytsnych dolegliwośi.

Gość megija,,..
Do tego wszeldkie diety, zmiana stylu zycia ma duży wpływ na reglularność miesiączek. Myślę że nie powinnaś się martwić bo miesiączka zapewne się spóźnia, jednak pomyśl nad zmiana diety na taką w której Twój organizm będzie miał dostarczone wszytskie wartości odzywcze, zdrowa jest dieta warzywno- wocowa, mogę też polecić diete Ewy Dąbrowskiej, świetnie oczyszcaja organim i pozwalaja zgubić nadmiar kilogramów.

Gość Mnie na dukanie
Przyszedł okres wcześniej o tydzień i trwał b długo Więc może to być przyczyna

Czyli masz bulimie,skoro wywolujesz wymioty.Zanim zaczniesz odchudzanie,to chyba trzeba do dietetyka isc,zeby ustalil odpowiednia diete.Niestety odchudzanie powoduje czesto brak miesiaczki,ale dla pewnosci zrob test,chociaz nie sadze,ze jestes w ciazy skoro partner uwaza