Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aj aj aj ajaja

co na prezent dla 14 miesięcznej dziewczynki ?

Polecane posty

Gość aj aj aj ajaja

córka wgl prawie nie bawi się zabawkami ale zbliżają się mikołajki i chciałabym coś jej kupić ale pojęcia nie mama co to ma być ? na pewno kupimy z mężem sanki. jedna babcia chce wózek dla lalek ale ja uważam że to raczej w tej chwili zbędna rzecz bo nie będzie raczej rozumiała jak się tym bawić taki prezent to raczej dla 2 latki ? nie wiem może się mylę ? moja mama ma zamiar kupić lalkę która śpiewa tańczy... ale się waha więc proszę pomóżcie co można takiej dziewczynce kupić ?

Sanki to fajna sprawa. Trzeba cos wiecej skoro dziecko i tak sie nie bawi za wiele zabawkami? Ja mialam taka sytuacje jak mi sie najmlodsze urodzilo gdzie pelno zabawek mialam po starszych, jak musialam kupic prezent to kupowalam ubranko czy paczke z lakociami:) wozek zreszta dla takiej dziewczynki jest super bedzie fajnie nim jezdzic zapewniam

Gość aj aj aj ajaja
o a jednak wózek to ok sprawa a ja byłam przekonana że na wózek jest za mała

Gość aj aj aj ajaja
a ten wózeczek z linku to nawet fajny ale mamy pchacz jezdzik bawiła się nim tylko wtedy jak jeszcze sama dobrze nie chodziła a teraz stoi i czasami na nim siądzie i ją wożę po całym domu ale to bardzo rzadko woli jak ja sama siadam a ona mnie pcha :D

moja od dawna bawi sie wozkiem,wiec polecam tego z linka.a tak moze jakis zestaw naczyn(wiadomo plastikowych),lala tez fajny pomysl jesli nie ma.albo lozeczko dla lali.nie bawi sie teraz ale w grudniu juz moze bedzie:)

Gość aj aj aj ajaja
up

Gość Zula lula uuuuu
dzieciaczki w tym wieku kochają wózki! Moja córcia na roczek dostała taki malutki wozeczek to tam wszystko wrzucala i ze soba zabwki, lalki, wszystko.... teraz synek 1.5 roku tez lubi wszystkie kosze i wozki. Na mikolaja dostanie http://www.sklepal-ko.pl/dla-dzieci/kosiarka-zabawka.html :) Akurat bedzie mogl ladnie tacie przeszkadzac/pomgac przy koseniu trawy wiosna :)

Gość mama dwóch dziewczynek
ja polecam Ci zabawki edukacyjne i książeczki; z droższych edukacyjnych nas sprawdziły się zabawki kiddieland - arka noego i odkrywczy domek i z v-tech mikserek owoców i klocków - świetne zabawki. Dostała je na roczek i święta w zeszłym roku /miała właśnie ponad rok/ i bawi się do dziś. Moja wózkiem bawi się od niedawna, a ma prawie 2 lata, wcześniej sama się pakowała do wózka ;-) kuchnią bawi się od wiosny bardzo ładnie.