Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jestem ciekawa

Ile zarabiają wasi partnerzy?

Polecane posty

Gość gmdka
My kupujemy ciągle jakieś głupoty, już się tak przyzwyczailiśmy. Poza tym zawsze jak nam zabraknie to bierzemy pieniądze z firmy lub żyjemy na debet

Gość Asia czer.
Musiałabym być taka idiotka jak ty żeby robić takie rzeczy, po drugie to zaplanowane bo ja nie mam zamiaru się ujawniać w internecie zresztą sama wiesz po co :) to jest internet i napewno nikomu nie dała bym swoich danych. Sprawdzałam czy jesteś ta anitka z gastronomika o której myślę.

Gość Asia czer.
Musiałabym być taka idiotka jak ty żeby robić takie rzeczy, po drugie to zaplanowane bo ja nie mam zamiaru się ujawniać w internecie zresztą sama wiesz po co :) to jest internet i napewno nikomu nie dała bym swoich danych. Sprawdzałam czy jesteś ta anitka z gastronomika o której myślę.

Gość vxbxbbxb
6 tys-geodeta

poza tmy sja nie jestem toba zeby pdoawaxc soje daobcej osobie na ktoych sa jeszcze zdjecia mojego dziecka... hahahahaha jasne 38 tys chyba na 5 lat ahahhaah

Gość Asia czer.
Napisz do tej osoby to ci odpisze:) popros o link do faceboka do asi przybylskiej to pogadamy:) nikt inteligentny nie daje na forum swojego facebooka idiotko zacznijmy od tego a skończmy na tym że kompromitujesz się ty swoją naiwnością.

Gość Asia czer.
Tylko mały problem, ja mam 24lata, mój mąż 31. Takie sprostowanie. W dodatku już tutaj gdzieś to pisałam. :) żal mi ciebie ha ha ha. Jak tam twój ruchacz robiłas już loda?

Gość turysta kafe
spokoj baby!:O istotniejsze ile oplat niz ile zarabiasz

Gość Asia czer.
Musisz być naprawdę pusta osoba myśląc że ktoś poda na forum swój link do facebooka. To tylko świadczy o twojej inteligencji dziecko drogie. Zwłaszcza znając moje nastawienie do twojej puszczalskiej osoby. Czasami aż nie wierzę czytając twoje wpisy . Żal.

Gość Asia czer.
Napisz do tej osoby wyśle ci link do mnie prawdziwy, wysłałabym ci ja ale niestety nie mam twojego facebooka. A na forum nie mam zamiaru wstawiac. Do potwierdzenia wstawie na swój profil zdjęcie z kartka kafeteria . Zatem czekam :) buziaczki anitko :)

Gość Asia czer.
Napisz do tej osoby wyśle ci link do mnie prawdziwy, wysłałabym ci ja ale niestety nie mam twojego facebooka. A na forum nie mam zamiaru wstawiac. Do potwierdzenia wstawie na swój profil zdjęcie z kartka kafeteria . Zatem czekam :) buziaczki anitko :)

Gość Asia czer.
No niestety nie mam bo tamto gg było stworzone na chwilę i nie mam już hasła do niego.

Gość wyzwoliciel dup
mój partner zarabia 10 tys euro miesięcznie i drugie tyle dostaje za obciąganie pał pod biedronką:classic_cool: