Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o tej lali

Co myślicie o tej lali? Jest paskudna czy słodka?

Polecane posty

Gość ,sjdkl
hehe, fajna :D ale czemu nas pytasz o zdanie... to 6latce ma sie podobac nie nam :)

Gość ferferf
Szczerze mówiąc taka lalka może podobać się tylko osobie dorosłej, i to takiej która miała do czynienia z własnym noworodkiem a najlepiej aktualnie działają na nią hormony. Obiektywnie to jest to okropieństwo a sześciolatka może wręcz zrazić się do dzieci na całe lata.

Gość Listek na drzewie
Też mi sie zdaje, że taka lalka to bardzie dla niewyżytych macierzyńsko dorosłych kobiet, a nie dla dzieci... to jest PRZESADNIE realistyczne, jako dziecko nigdy bym nie chciała mieć takiej lalki :D

Gość co myślicie o tej lali
Sześciolatki nie zapytam bo to ma być niespodzianka. Jej koleżanka mam lalkę reborna i jej się taka marzy ale mnie nie stać na taką lalkę choćby nie wiem co wiec szukam czegoś podobnego i o tej pomyślałam.

Gość Listek na drzewie
Też mi sie zdaje, że taka lalka to bardzie dla niewyżytych macierzyńsko dorosłych kobiet, a nie dla dzieci... to jest PRZESADNIE realistyczne, jako dziecko nigdy bym nie chciała mieć takiej lalki :D

Gość ferferf
Widzę jednak że ta marka oferuje dużo innych lalek, o przyjaznym wyglądzie. Wczuj się w gust dziecka zamiast być wyłącznie dorosłym z zapasem wiedzy o życiu i poczucia humoru, i kup coś co się naprawdę spodoba. Pierwsza z brzegu, ta - http://allegro.pl/show_item.php?item=2747930772 - jest ładna.

Gość ta lalka wyglada jak Paździoch
poważnie

Gość azza
Ta uśmiechnięta lalka z postu ferferf jest lepsza.