Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way only

Nie ma nic gorszego nic randka z nieśmiałą dziewczyną

Polecane posty

Gość one way only

Drętwa cisza na takiej gwarantowana! One zarażają tą swoją nieśmiałością. Siedzą tylko i wygląda to tak jakby miały wyjebane na to wszystko. Trudno od niej cokolwiek wyczytać. Zero zaangażowania.

Gość Nfpol,
Nie jest to zaden pewniak, byc moze naprawde ma wyjebane a ty mylisz to z byciem nieśmiałym :)

Gość w zyciu bym nie kupiła
a nie pomyslalaes ze to moze ty byles tak beznadziejny an tej randce ze tak sztywno było???? tez ejstem neismiala i tez z burakami zawsze randki były sztywne:-)

Gość one way only
Niestety ale taka jest prawda. Jeśli ktoś nie ma nic do powiedzenia, to żebym nie wiem jak był wygadany to i tak kicha.

Gość Gawronn
to prawda tez tak miałem

Gość one way only
Nfpol, Nie, bo na końcu randki pytają kiedy się zobaczymy.

one way tak tak jasneeeeeee:-)one pytają ciebie czy ty ich buhahah

chodze na rózne randki i raz jest sztywno jak cholera a raz jest super. A ejstem neismiałą dziewczyną więc autorze to wcale nie daltego a dlatego ze nie rpzyapdliscie sobie do gustu

Gość one way only
Zresztą nawet nie muszą nic mówić, wystarczą mi ich komunikaty nie werbalne żeby stwierdzić czy dalej chcą sie spotykać

Gość one way only
Ja też chodzę na różne randki i nawet jeśli dostaje kosza to i tak miło wspominam randkę.

Gość ndqwkdjqwndjkqwd
Ja kiedyś bylam niesmiała (teraz już nad soba popracowałam troche i jestem bardziej otwarta) i jakoś większość randek była udana :) Więc widać ,że chyba nie byłam taka beznadziejna skoro faceci chcieli sie dalej spotykac

Gość ndqwkdjqwndjkqwd
może 2 ,3 razy w całym zyciu sie zdarzyło ,że to facet nie chciał po 1 randce . A bylam na wielu randkach i zawsze były dalsze propozycje spotkan

Gość one way only
A czy ja pisze że do dyskwalifikuje dziewczynę? Niekoniecznie! Chce tylko powiedzieć że taka randka jest do d.... Cała ta nieśmiałość jest zaraźliwa po prostu. Dziewczyny mają to do siebie że wystarczy że się będą ładnie uśmiechać, to facet ma prowadzić całą rozmowę i żeby było miło.

Gość bfng
Heh, moze to faktycznie TY wydales sie jej chujem i juz nic wiecej nie chciala :P

one way ale jesteś głupi naprawdę jesli myslisz ze to wina niesmiałości! Czlowieku w tym wszytskim chodzi o chemię, ajk jej nie ma to i gadka sie nie klei..proste

Gość ndqwkdjqwndjkqwd
ja zawsze starałam sie coś mówić na randkach ,ale byłam bardziej spokojna niż teraz , nie taka spontaniczna ,że np się wygłupiałam czy głośno smiałam tylko rozmawiałam poprostu i starałam sie byc miła. Teraz wiecej żartuje , jakos bardzoej sie obyłam w towarzystwie

Gość Hahahaalejstesciepusci
Hola,hola wiecie co,nie laczcie niesmialosci z tym ze nie ma sie nic do powiedzenia,ja tez jestem niesmiala nawet bardzo,zeby kogos polubic potrzebuje z miesiaca,ale to nie znaczy ze nie mam nic do powiedzenia,potrafie sie dogadac z kazdym i rozmawiac na kazdy temat,wystarczy chciec;)takze nie mylcie pojec chlopcy;p moim zdaniem niesmialosc nie ma nic wspolnego z tym czy sie ma cos do powiedzenia,czy nie.taka dziewczyna musi sie na poczatku troche oswoic a potem juz jest ok

Gość Miss understanding
o jaką chemię? pogadać mozna bardzo ciekawie nawet jak nie ma chemii mało - chemia zwykle przeszkadza w rozmowie :P

Gość nwjwdn
olać niesmiałość, cieszyć się zyciem:)

Gość okpjp
może ty też nie jesteś rozmowny?mogłeś ją jakoś zainteresować sobą a nie czekać aż ona coś powie pierwsza

Gość ndqwkdjqwndjkqwd
Ale zgadzam się z tym ,że faceci wolą generalnie śmiałe dziewczyny bo smiałość równa się często pewność siebie ,a kobieta pewna siebie jest bardziej seksowna ;) Ale naszczęście wiem po sobie ,że niesmiałość można pokonać tylko trzeba popracować nad sobą . Poza tym co do milczenia na radce tez podzielam zdanie autora bo też kiedys na takiej byłam ,że facet mało mówił i ciągle ja musiałam żeby nie było ciszy co było dość męczące