Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beataaaaaaa

Moja obrażona siostra... Kto ma rację??

Polecane posty

Gość lepsza matka
Beataaa- a jaką masz specjalizację? U nas jest mało specjalistów dziecięcych. Trzeba mieć skończoną specjalizację plus pediatria chyba?

Gość lepsza matka
oj tam oj tam - uwierz :O Ciesz się, że nie potzrebujesz pomocy specjalisty a zwł. dziecięcego.

Gość oj tam, oj tam :)
potrzebuje - i owszem z nfz czeka sie miesiacami, ale do specjalisty prywatnie kolejki sa znacznie krotsze. Skoro wpadlas na pomysl by zrobic tsh musialo cie cos zaniepokoic i pewnie bylas u pediatry - wiec? dlaczego jego nie spytalas ? pytasz sie wscieklej laski na forum ktorej siostra jakies maniany urzadza. Laska pyta sie kto ma racje w tym przypadku a nie kto chce darmowej porady

Gość beataaaaaaa
anestezjologia i med. ratunkowa. Dobra ... dziewczyny nie kłócmy się... :) ja chętnie bym pomogła gdybym mogla, wiem, widze przeciez co sie dzieje w naszym kraju.. a to ze jestem po drugiej stronie balustrady wcale nie oznacza, ze nie dostrzegam problemu.. Inna spawa ze boje sie troche udzielac rad przez net, bo bez badania i poznania pacjenta nic sie nie wyczyta, nawet jak ma sie wyniki :)

Gość lepsza matka
oj tam oj tam -czepiasz się :P Wiadomo, że lepiej poznać opinię kilku lekarzy a nie tylko jednego. U neurologa była też. Nic nie wykazało, dalszy ciąg już znasz.

Gość lepsza matka
Beataaaa- masz rację :) Ale i tak wiesz o wiele więcej niż ja patrząc na te wyniki. Dzięki, dzięki :) Ja uciekam, paaaa PS> Mam nadzieję, że siostra zrozumie swój błąd ;)

Gość beataaaaaaa
Moja siostra się obraziła :P trudno... tez uciekam, bo moje dziecko strasznie marudne :O dzieki wszystkim :)