Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówa majkaa

Czy palenie kilkunastu papierosów pod rząd może doprowadzić do omdlenia?

Polecane posty

Gość metalówa majkaa

ja ostatnio zanim wejde do szkoły do wypalam kilka fajek pod rząd bo potem nie bede mogła długo palić bo w kiblu nie mozna bo nauczyciele kontrolują a na dwór wychodzić nie można bo szkoła zamknięta i nie wypuszczają no i dziś wypaliłam przed wejściem do szkoły przez godzine 14 fajek pod rząd i na lekcji zasłabłam i musiałam iśc do higienistki i strasznei krecilo mi si ew głowie i chciało sie wymiotować, nigdy tak nie miałam, pale już 4 lata i jestem juz przyzwyczajona do fajek mocno, czy kilkanascie fajek pod rzad może wywolac taką reakcje czy po prostu jestem na coś chora???

Gość oj tam, oj tam :)
możę. Swoja droga, jesteś nawiedzona serio. Jak paliłam, tak w pracy miałam- 8 h bez fajek - wypalałam 4 przed wejsciem, po drodze do pracy, a potem 2 po pracy. No ale w sumie i tak mi sie palić chciało. KUpiłam sobie elektroniczenego papierosa i dawalam rade

Gość metalówa majkaa
ja do szkoły raczej nie wezme elektronicznego papierosa :P zreszta wole albo palić prawdziwe papierosy albo rzucić, przyznawanie sie otoczeniu, że jestem słaba i musze korzystac z jakichś e-zabawek bo inaczej nie wytrzymam odpada :P