Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozecie_na_mnie_najezdzac

wszystko mi sie posypało po ciazy:(

Polecane posty

1. jestem gruba locha - nie moge na siebie patrzec 2. zrobila mi sie przepuklina pepkowa 3. Lekarz uslyszal szmery w sercu - kazal isc zbadac do kardiologa Czasem mam wrazenie, ze ciaza zrujnowala mi nie tylko zdrowie ale i zycie . Mozecie na mnie najezdzac.

Gość ferfrgrg
trzeba byo dbac o siebie w trakcie ciazy i zaraz po. ja przytylam tylko tyle co ciaza wazyla..

Gość kropeczka......
hmm zepewnie nie masz pracy siędzisz w domu w rozciagniętych ciuchach, jedąc czekoladki i zastanawiając si nad nudnym życiem

dbalam, ale mialam plamienia w ciazy i ,usialam sie oszczedzac, przed ciaza bylam bardzo aktywna, cwiczylam 4 razy w ytygodniu , wszedzie chodzilam na pieszo itd, W ciazy przytylam 16 kg.

siedze w domu bo jestem na macierzynskim, prace mam, a w rozlazlych ciuchach owszem siedze - bo nie moge na siebie patrzec, wiec po co mam jeszcze taka szkarade jak ja ubierac?

nie jem czekoladek, probuje sie odchudzic ale niestety nic to nie daje. Dla twojej informacji od rana zjadłam 2 kromki razowego pieczywa z szynka i pomidorem.

Gość sdfghjkl vcxse5r67
to tera tez badz aktywna, szmery w sercu sa przez nerwy, ktore chyba masz patrzac na siebie i wpierdalajac zarcie, i tak sie kolo zamyka:P

Gość no ale wydaje Ci się, że od
jęczenia coś się zmieni? czy po prostu masz gorszy dzień i chciałaś po prostu pogadać?

nie jem czekoladek, probuje sie odchudzic ale niestety nic to nie daje. Dla twojej informacji od rana zjadłam 2 kromki razowego pieczywa z szynka i pomidorem.

Gość a kiedy urodziłaś
?

Gość a co myslałaś że urodził bejbi
i będziesz wyglądać jak królewna. Każda ciąza to obciązenie dla organizmu. Po ciazy zwykle wygląda się starzej, jak matka a nie nastolatka. Sama tego chciałaś, więc nie jęcz kobieto!

prawie 3 miesiace temu

Gość rym cym cym
nie prawda,ze po ciazy nie mozna wygladac jak nastolatka. moje dwie koelzanki,wygladaja jak 20stki,mimo,ze 30stka na karku. rewelacja doslownie. ze mna bylo podobnie autorko. ruszylam sie w koncu do pracy, wygladam super:) kilogramy polecialy w mig, a ja odzyskalam swoja pewnosc siebie sprzed ciazy:) ja moge ci polecic RUCH, bez tego, ani rusz:)

Gość sdfghjkl vcxse5r67
15:00 [zgłoś do usunięcia] mozecie_na_mnie_najezdzac nie jem czekoladek, probuje sie odchudzic ale niestety nic to nie daje. Dla twojej informacji od rana zjadłam 2 kromki razowego pieczywa z szynka i pomidorem. -------------------SRANIE W BANIE jakbys policzyla kazdy kasek ktory wkladasz do geby przez caly dzien tobys 3000 tys cal zliczyla , gdzie przy diecie i ruchu powinnas miec gora 1000 ja tez tak narzekalam i przez 1 miesiac schudlam 8 kg potem 6 i czekaja mnie jeszcze 5.w tej chwili moja waga 60 kg przy wzroscie 166:D

Gość Kurna kolejnaaa
jesteś matką i wyglądasz jak każda matka, jak locha, ale chyba nie sądziłaś, że po porodzie będziesz miała talię osy?!?

Gość rym cym cym
karmisz piersia? dietetyk mi kiedys powiedzial,ze niektore kobiety nie wracaja do swojej poprzedniej wagi po ciazy. ja teraz jesm co chce, waga w miejscu stoi, jestem laska i wystarczylo,ze zaczelam od diety dukana i chwile pozniej ruszylam sie z domu. uwierz,to nie takie straszne.

Gość vxbxbbxb
Dokladnie,ciaza powinna byc swiadomo i kobieta.powinna sie liczyc ze zmianami,ktore moga nastapic np rozstepow nie powtrzyma nawet dbanie o siebie j to prawda ze jest to duze obciazenie i kobiety wygladaja starzej

Gość dlkmfmnfdmnfbg
A ja mam talie osy :) i to po porodzie wlasnie, z tym że mam tez rozstepy na skórze brzucha i zylaki :classic_cool:

Gość hehe zapewniam, że większść
nastolatek zamieniłoby się ze mną na wygląd po ciążach:D wyglądam tak samo jak przed ciążami i mało która nastolatka ma tyłek mniejszy ode mnie;) zatem MOŻNA:)

Gość ło matkoooooooooooooo
jeżeli od rana zjadłaś tylko 2 kromki razowego pieczywa z szynka i pomidorem. to nie dziwie się ze masz problemy z nadwaga .Jedz więcej co najmniej 1500 kcal ale zdrowo do tego spacery i zobaczysz jak metabolizm się rozbuja to waga pójdzie w dól.

tak, karmie piersia boje sie zaczac jesc wiecej - bo wtedy przytyje na bank

Gość vxbxbbxb
Mozna miec po.ciazy talie osy ale slad na twarsy u kazdej.zostaje wyglada.sie starzej

dzieki przepuklinie - wysilek fiizyczny jest niewskazany , wiec kurwa mac, sytuacja bez wyjscia

Gość Miranda /.
hehe zapewniam, że większść nastolatek zamieniłoby się ze mną na wygląd po ciążach wyglądam tak samo jak przed ciążami i mało która nastolatka ma tyłek mniejszy ode mnie zatem MOŻNA PRZEGRAŁAŚ! Obecnie modena są ładne sterczace tyłki a nie płaskodupie w zwisie :) 🖐️

zdrowa dieta + ruch i będzie dobrze.Nie głodź bo to nic nie da.

Gość no trudno wyglądać młodziej
z każdym rokiem:O aleś walnęła fraszką, że po 9 miesiącach wygląda się starzej niż przed tymi 9 miesiącami:O

Gość jak to przy diecie i ruchu
powinno być 1000? Ty chyba masz z dietetyką na bakier. Normlane zapotrzebowanie kobiety to 2,5 tys kcal. Jeśli karmi to dodaje do tego okolo 300. Żeby schudnąć trzeba odjąć okolo 500 kcal. Czyli tak 1800 kcal plus ruch to minimum zeby schudnać zdrowo i na stale bez efektu jojo.

Gość chcę Cię pocieszyć
Ja po ciąży nabawiłam się kamieni w woreczku:) i najpierw zrzuciłam sporo kilogramów a teraz znowu przytyłam ale najważniejsze jest to, że mogę się cieszyć macierzyństwem i kocham synka ponad wszystko i tylko to się dla mnie liczy

a spacery?