Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjmk,l.fgbhnjm

Kto ma dla dziecka taki kombinezon?

Polecane posty

Gość fghjmk,l.fgbhnjm

Kobiety szukam kombinezonu dla córki. Znalazłam taki firmy Cool Club ale wiecie jak to jest z zakupami przez internet. Nie można dotknąć, sprawdzić jak uszyty, czy ciepły, więc pytam Was i proszę o pomoc osoby które mają taki lub podobny kombinezon tej firmy. Szukam na allegro bo mieszkam w małej miejscowości i tu nie znalazłam nic a żeby pojechać gdzieś dalej coś kupić to wyprawa z małym dzieckiem na cały dzień :/ http://allegro.pl/zimowy-kombinezon-dla-dziewczynki-cool-club-nowy68-i2780017882.html

Gość taaa jasne na pewno szukasz
:O i przypadkiem to nie jest Twoja aukcja:D

Gość fghjmk,l.fgbhnjm
Chcę zalicytować tą aukcję więc pytam czy warto. Pytałam osób które mają taki ciuszek, więc bez zbędnych komentarzy proszę. Na tej kafeterii to tylko jakiś spisków i prowokacji szukacie i nie można normalnie zapytać o nic.

Gość hmmmm mmm
Za 25 zł robisz wielkie halo owszem gdyby coś kupywałaś za 300 zł to byś mogła się zastanawiać w nieskończoność a tak? Mi też sie wydaje że reklame sobie robisz ;)

Gość fghjmk,l.fgbhnjm
Jaka reklame. ludzie świeci.tu nie można o nic zapytać. Przecież to jest licytacja a nie kup teraz więc pewnie cena skoczy w górę. Zapytałam grzecznie czy warto bawić sie i lycytować a tu wchodzą takie zjawy którym jad leje się kącikami ust. Idę stąd bo i tak nie potraficie na pytania odpowiadać

Gość ;lfk;ledrf
Jakiś debil pisał tę aukcję. Błąd na błędzie.

Gość zonaKraka
Ja miałam w zeszłym roku kombinezon cool club- tyle że nie ten, bo mam synka- i był świetny, dobrze się prał, lekki, miękki a cieplutki. Tyle że nowy ok. 100 zł, a grudniu już były przeceniane o połowę, więc nie ma co szaleć z ceną.

Też mam kombinezon cool club i jestem zadowolona póki co. Poprzedniczka ma rację, nie szalej z ceną bo za miesiac w smyku będą wyprzedaże.

Gość jiiiiiiiip
Kupiłam fińską Reimę z Tablica.pl, gdzie dokonuje się transakcji bezpośrednio poprzez odbiór osobisty (można dotknąć i zobaczyć rzecz na żywo) i jestem bardzo zadowolona. Polecam tobie sprawdzić ogłoszenia z twojej okolicy i po prostu przejechać się do sprzedającego i obaczyć co i jak przed zakupem.

Gość jiiiiiiiip
zobaczyć

Gość pażdziernikowa mama
wydaje się być spoko ten kombinezon no i dość ładny jest, jeśli taki potrzebujesz to nie powinnaś się zastanawiać