Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florianka___

Przystojny facet, ale wątpliwości co do charakteru...

Polecane posty

Gość florianka___

Poznałam faceta, który bardzo podoba mi się z wyglądu, ale niezbyt spodobało mi się to, co napisał o mnie. "Dosyć fajna jesteś, nie straszysz, ale boginią też nie jesteś'. Ogólnie mam wrażenie, że ma spore parcie na wygląd (nie tylko ze względu na to co napisał), pewnie własnie dlatego, że sam jest przystojny, a same wiemy, że nawet brzydcy panowie potrafią się bardzo wywyższać. Ale nie jest też jakiś głupi, choć bardzo inteligentny też nie. Jest po studiach (stwierdził że dopiero teraz zrozumiał co to wiedza). Myślałam, żeby umówić się z nim ot tak (to chyba moja kobieca próżność, bo jakoś nigdy nie trafiło mi się, żebym się umówiła z facetem o takim wyglądzie), ale sama już nie wiem, czy warto tracić nawet jeden wieczór tylko dlatego, że ktoś mi się naprawdę podoba z wyglądu.

Gość IMO12358
Jest przystojny, to znaczy musi mieć wspaniały charakter. Kropka. :classic_cool:

Gość Roman S
jasne ze warto... chociazby po to aby zobaczyć pustaka pod cukierkowym opakowaniem :P, :P, :P

Gość florianka___
Roman S - no taak, przyda się więcej życiowych doświadczeń i rozpoznawania typów ludzi :-). Tylko że ja zawsze ostrożnie dobierałam facetów, z którymi umawiałam się na randki. Jakoś mi ciężko odejść od tej zasady. A z drugiej strony kusi.

Gość florianka___
Roman S - no taak, przyda się więcej życiowych doświadczeń i rozpoznawania typów ludzi :-). Tylko że ja zawsze ostrożnie dobierałam facetów, z którymi umawiałam się na randki. Jakoś mi ciężko odejść od tej zasady. A z drugiej strony kusi.

Gość florianka___
Roman S - no taak, warto poznawać nowe typy ludzi, żeby się wystrzegać w przyszłości :-). Ja zawsze ostrożnie dobierałam sobie facetów na randki, dlatego jakoś trudno mi odejść od tej zasady, ale z drugiej strony kusi.

Gość ingaaa.
zbyt madry to on nie jest, a kulturalny to na pewno nie . Jak masz ochote to spotkaj sie dla zabawy, rozrywki, ale ja bym o niczym poważniejszym nie myslała :P

Gość facet niezbyt przystojny
To nie wiedziałaś że przystojniaki to w większości cholery?! Nie umawiaj się z nim.Widzisz że już na początku potraktował cię po chamsku!

Gość IMO12358
Ale cipka cieknie, a to jest najważniejsze. :classic_cool:

Gość florianka___
Imo kochany, ja jeszcze w łóżku z nikim nie byłam, chybabym była ostatnią idiotką, jakbym miała swój pierwszy raz spędzić z burakiem :-).

Gość facet niezbyt przystojny
Zresztą ładne kobiety to też cholery i biorą sobie za partnerów takich cwaniaczkowatych przystojniaków-gogusiów. Znam wiele takich przypadków!

Gość co za burakk
ja nie umowilabym sie. Odpisalabym cos w stylu "moze jestes przystojny, ale nie w moim typie" niech sie gosciu wypcha ;)

Gość florianka___
Looser, bo dawno nie byłam na randevu i jestem durna ^^.

Gość IMO12358
florianka___ "Imo kochany, ja jeszcze w łóżku z nikim nie byłam, chybabym była ostatnią idiotką, jakbym miała swój pierwszy raz spędzić z burakiem . " Ale jak sama napisałaś, pomimo wszystkich znaków, że burak, to i tak Cie ciągnie, a szukasz tylko potwierdzenia. :classic_cool:

Gość florianka___
Imo, to, że ktoś mi się podoba, nie musi od razu oznaczać, że polecę z ni m do łóżka. Można się też pogapić, poflirtować. Wiem, jak to naiwnie brzmi, ale widać mam inaczej :-). Stwierdziłam, że nie będę tracić czasu. Za to pójdę sobie z moim dobrym przyjacielem, z którym się dograć nie mogę od 2 tygodni :-). Nie będę olewać wartościowych ludzi dla ludzi wątpliwie ciekawych. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi :).