Do_mini 0 Napisano Listopad 9, 2012 Czesc dziewczyny! Jestem w 30dc i wczoraj mialam dostac miesiaczke ktora sie nie pojawila. Cykle mam dosc regularne co 28 dni. Sex z mezem uprawialismy w pierwszy dzien plodny i w przedostatni dzien plodny. Pare dni od ostatniego stosunku zaczelo mnie lekko bolec podbrzusze a pozniej prawy jajnik. Ten bol byl czasami taki rwacy a czasami czulam klucie tego prawego jajnika ktore sie nasilalo najczesciej wieczorami. Trwalo to az do dzisiaj czyli okolo 2 tygodnie. Dzis rano wszystkie bole ustapily i do teraz czuje sie normalnie a miesiaczki nadal brak i nawet sie na nia nie zapowiada. Przez dwa ostatnie dni mialam lekkie mdlosci okolo dwoch razy dziennie najczesciej po przebudzeniu (nawet po dzemce w ciagu dnia) rowniez nie mam zabardzo apetytu,jem bo musze. Piersi mnie nie bola w sumie to nigdy nie bolaly nawet przed okresem. Zrobilam jeden test ciazowy po 10 dniach od stosunku ktory wyszedl negatywny ale wydaje mi sie ze bylo to stanowczo za wczesnie. Chce wykonac jeszcze jeden test ale boje sie ze znowu bedzie negatywny. Tak wiec mam takie pytanie czy moga to byc wczesne objawy ciazy? i kiedy najlepiej wykonac nastepny test zeby wyszedl pewny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meena_Harper 0 Napisano Listopad 9, 2012 Może być ciąża, może nie być ciąży. Wróżek tu nie ma. Skąd wiesz, że miałaś dni płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Do_mini 0 Napisano Listopad 9, 2012 Sama sobie obliczam dni plodne bo mam regularne miesiaczki i sprawdzam tez temperature. Pewnie sobie wkrecam i nie potrzebnie zawracam sobie glowe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Listopad 9, 2012 Jezeli nie masz miesiaczki,to powinnas zrobic test.Rozumiem,ze sie boisz,ale tak czy tak bedziesz musiala to zrobic jak miesiaczka sie nie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Do_mini 0 Napisano Listopad 9, 2012 Poczekam jeszcze pare dni i zrobie nastepny test. Pewnie nie jestem w ciazy a brak miesiaczki spowodowany jest stresem. Poprostu za bardzo mi zalezy na tym zeby miec dziecko dlatego warjuje juz chyba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meena_Harper 0 Napisano Listopad 9, 2012 Dobrze mierzysz temperaturę? Od wzrostu temperatury do miesiączki mija zazwyczaj tyle samo dni (faza lutealna jest stała). Lepiej zrób ten test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach