Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djakdjadkasjdkasdj

dziewczyny przeczytajcie i pomozcie cos doradzcie prosze to dla mnie wazne

Polecane posty

Gość djakdjadkasjdkasdj

mam takiego faceta..... ktory tak mnie krytykuje, ciagle chce ulepszac mowi mi cos mam nosic jak sie malowac, jak mu sie cos nie spodoba albo powiem swoje zdanie, wyzywa sie mowi ze moja wina ze sie nie znam....moi rodzice mowia ze nie jest mnie wart.... spotkanie raz na tydzien albo dwa, rozmowy przez gg, czasem smsy bez telefonow...jak mu potakuje to jest dobrze a jak nie to masakra....Ciagle mnie porownuje ze inne sa lepsze, ze sie troszcza o swoich facetow ze nie odmawiaja i zawsze moja wina......I co mi radzicie????ile ja sie przez niego naplakalam, szukalam winy u siebie a on mowi ze nie chce zle, ze tak mowi zeby Nam sie dobrze zylo, mowi o fantazjach wiecie jakie rzeczy ze chce zebym komus kiedys robila loda, albo ma ochote na mamuske bzyknac, albo ja mam podniecac facetow prowokowac ich, i on wtedy bedzie o mnie ZAZDROSNY! bo jego to kreci jak sie ktos na mnie napala... ehhh

Gość zdecydowanie nie
Chyba jesteś pojebana, ze jestes w związki z kims takim:O

Gość ags
bez kitu..zostaw go ;)

Gość kredka bambino
skoro sa inne, lepsze to wyslalabym go do diabla i niech sobie takiej poszuka. Dziwi mnie, ze kobiety sa z takimi idiotami

Gość djakdjadkasjdkasdj
eh a wiecie co dla mnie najgorsze ze mam 22 lata a nie wiem co to seks, jak doszlo do zblizenia nie mogl wlozyc, lody chce czesto.....

Gość djakdjadkasjdkasdj
Eh Wy pewnie jestescie szczesliwe i zakochane... czemu ja mam takiego pecha???/

Gość djakdjadkasjdkasdj
mowilam mu nie raz idz do innej szukaj sobie lepszej a on na to tylko mowisz szukaj innej a od siebie nic nie dajesz

Gość ags
na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiała, a ze masz 22 lata to co?? poznasz jeszcze fajnego chłopaka który będzie tez dbał o Twoje potrzeby ;) serio przemyśl to, jak dla mnie to twój chłopak jest skonczonym debilem..

Gość djakdjadkasjdkasdj
no wlasnie jak powiem komus ze mam 22 lata i jeszcze tego nie robilam to mnie wysmieje...