Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam lubie dawac dupy

Zlapalam grype...

Polecane posty

Gość taka prawda ona
Fantastyczny temat! Też czekam z niecierpliwością na rady kafeterjuszy!

Gość za lasami, za górami
a jakie masz objawy?

Gość van holden
to spróbuj seksu. JEst zdrowy, A nawet jeśli nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi :D

kaszel i katar to nie sa objawy grypy a przeziebienia,grype charakteryzuje nagly atak bardzo wysokiej temperatury i bol miesni,to co masz to zwykla wirusowka p kaszel w grypie dolacza sie duzo pozniej i to nie zawsze

poza tym gdybys miala grype to bys tu pisac nie dala rady przy goraczce powyzej 40 stopni iz bijajacej sie gora do 37.7 38 stopni p grypa trwa okolo 10 do 14 dni p trzeba ja wylezec p ja mialam po niej powiklanie w postaci zapaleni pluc i wyladowalam na prawie 3 miechy w szpitalu

zwykle przeziebienie,bierz aspiryne,pij duzo wody( wyplukujesz wirusy i wysikujesz) rob inhalacje,namocz nogi na noc w goracej wodzie,czosnek,mleko z miodek i nie wylazisz z chaty przez weekend i bedzie dobrze za pare dni,chyba ze czesto wirusy toruja droge dla bakterii nie poczujesz sie po niedzieli lepiej -pojawi sie zielony lub zolty katar -nasili sie kaszel -z odkrztuszaniem tez sorry za opis zielonym lub zoltym to do lekarza bo moze bedzie potrzebny antybiotyk p zdrowia

aha ja zlapalam grype po zasczepieniu sie na nia :o takze nie szczepcie sie po gowno to daje,a jeszcze zamiast ja przelezec to lazilam i najpierw zapalenie oskrzeli sie wdaloa pozniej pluc i na koniec szpital,takze siedzcie na duupie w domu bo lepiej posiedziec dwa,trzy tygodnie nawet niz pozniej 12 w szpitalu

Gość taka prawda ona
"pij duzo wody( wyplukujesz wirusy i wysikujesz)" leżę! :D:D:D:D:D

Gość co za bzdury!
otulona weź ty już nic nie pisz bo z każdym kolejnym postem się pogrążasz dziewczyno :D

nie bede ci udowadniac ze nie jestem wielbladem,zyjac kupe lat w Niemczech i bedac nie raz i nie dwa przeziebiona,dostawalam wlasnie takie zalecenie i najczesciej nawet zadnych lekow( na zachodzie o ile OB jest prawidlowe a bada sie krew przed kazda wizyta u rodzinnego) i z tym badaniem wchodzi na wizyte dostajesz wlasnie takie zalecenie( tam odchodzi sie od antybiotykow i nadmiernego podawania nawet przeciwzapalnych lekow) p ale jak widac jestes na tyle ograniczona ze wierzysz w to ze wirus ktory potyrafi sie mutowac wielokrotnie w przeciagu 24 godzin,wytepia syropki i witaminki to gratuluje :D 🖐️ )) EOT.

Gość co za bzdury!
:D:D:D