Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_nimfomanka_

ale nuda

Polecane posty

Mnie się skasowała książka telefoniczna! Do dziś odtwarzam i ciągle widzę, że kogoś mi brakuje. Najgorzej jak odbieram i nie kojarzę z kim rozmawiam:o Ale i tak większe nieszczęścia chodzą po ludziach :D:D:D

3----byłam tu długi czas. Ciebie na pewno nie spotkałanm, chyba że pod innym nickiem ;)

a ja sobie dzis kupiła buty w których się zakochałam siedza teraz ze mna przy kompie trosze szurnięta jestem;)

ja lubię pisać pod różnymi nickami:) Teraz mało piszę, wolę książkę poczytać. Trochę podczytuję na dietach i zdrowiu hehee A Ty co porabiasz?

Nimfa dawaj linka, ja nie cierpię kupować butów, nic mi się nie podoba, a jeśli już, to kosmiczna cena. Może mnie zainspirujesz...

Wrzuciłam do zakładek:) Mnie też by odpowiadały, tylko muszę do tego sklepu podjechać ze 20 km. Pech chce, że zawsze jak szukam butów, M. sobie coś kupuje, a ja wychodzę z niczym:o Już nawet nie chce mi się po sklepach z nim chodzić :D

Tego nie znam. Wałęsową ostatnoi czytałam, ale niezbyt to dla mnie ciekawe, autobiografia Jandy lepsza o niebo. Lubię biografie.

Gość Pokolenie Ikea
sobie przeczytajcie... warto! :)

ja te buty spotkałam w ccc nie było mojego rozmiau wiec do firmowego sklepu -były, ale uszkodzone natomiast miła pani podala mi sklepy gdzie sa jeszcze moje rozmiary i dzieki cierpliwości mojego Pana buciki patrzą ze mną w monitor

na podstawie dziewczynki w.. holandowa nakręciła w ciemności aaale ponownie stwierdzam, że dośc słaby. po "róży" już chyba żaden film nie zrobi na mnie wrażenia

DZięki pomarańczko, rozejrzę się. Zastanawiam się nad czytnikiem e-booków, może to być dobre do pracy lub na wakacje. Jeszcze nie wiem czy chcę, bo aż tyle czasu nie mam, coby w taki sprzęt obrastać. A z drugiej strony już bym tego Pokolenia może w necie szukała?:D