Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omenaa

Dziewczyny, co robicie gdy macie cały dzień wolny?

Polecane posty

Gość omenaa

Dla niektórych głupie pytanie :) ale jutro szykuje się dzień, kiedy nikt mnie nie będzie potrzebował :| nie chce siedzieć w domu, bo usłyszę pewnie jakieś komentarze niewybredne od domowników. Co można robić samej przez większość dnia? Chodzi mi przede wszystkim o popołudnie i wieczór.

Gość cudna blondynka :)
Nie zrozumiałam, to chcesz byc w domu czy nie?

Gość ile masz lat skoro nie
potrafisz zorganizować sobie czasu?:o Rób cokolwiek,chociażby poczytaj dobrą książkę!!!

Gość omenaa
No właśnie nie chce być w domu...

Gość nuijo
idz do sklepów,umów się z koleżanką

Gość omenaa
Rzecz w tym, że nie chcę spędzić tego dnia w domu. Z facetem się nie spotkam. W sumie to z nikim nie mam szans się jutro spotkać. A cały dzień wolny :) Co można ciekawego robić- samej.

Nie zdarza mi sie to odkąd mam dziecko :D chyba że wyjeżdżamy gdzieś z mężem na weekend bez dziecka, wtedy robimy to co wszyscy turyści czyli góry, piwo, moze jakieś tańce albo karaoke :p

Gość omenaa
Myślę o zakupach, ale w sumie trochę krucho z kasą. Jest to ostateczność. Jeśli chodzi o koleżankę, to odpada- jedna na uczelni, inna za granicą, itp.

A co samej robić :) ja zajęłabym sie czytaniem zaleglych książek, albo moim hobby scrapbookingiem, albo szydełkowaniem, które uwielbiam, albo zaprosiłabym koleżanki na ploty w damskim towarzystwie :)

Gość omenaa
spiralka-to-ja- kusząca propozycja ;) Z Kokardą- tak szczerze mówiąc to zazdroszczę dziecka :) mogłabym być tak "ubezwasnowolniona" ;) Jutro niestety nikt dla mnie nie ma czasu... wkurzające to jest, ba ja zawsze staram się znaleźć czas jak ktoś potrzebuje. Ehh... dlatego nie chcę siedzieć w domu...

Gość jdow3
inteligentny czlowiek nigdy sie ie nudzi,a Ty widze ze strasznie wasknie masz horyzonty myslowe skoro nie umiez sobie zorganizowac czasu,takich ludzi omijm z daleka:O

Gość omenaa
Z Kokardą- hehe, nie ma sprawy ;) pracuję z dziećmi na co dzień, ładuje tym akumulatory :) no ale one w weekend też mnie nie potrzebują :D

Gość omenaa
jdow3- tak jestem ćwierćinteligentem, więc błagam nie pisz już do mnie bo i tak nie zrozumiem Twoich cennych i zacnych wynurzeń.

Gość a ja sie zgadzam z opinią
jdow3. Inteligentny człowiek nigdy się nudzi! I nie pyta się na forum obcych ludzi,co ma zrobić z wolnym czasem:o Rób sobie co chcesz,najlepiej prześpij cały dzień,wtedy nie będziesz miała dylematu co robić i nie będzie jojczenia,że się nuuuuuuuuuuuuuuuuudzisz 😭

Gość przyjedź do mnie posprzątać
mi mieszkanie;) Od razu możesz umyć też okna :P

Gość idź do galerii i popracuj
jako galerianka:D

Gość dedfrtt
albo stań przy drodze i czekaj na okazje

Gość idź do galerii i popracuj
:D racja! wtedy i nie będziesz w domu i nie będziesz się nudzić :P

albo przyjedź do mnie i: - nastaw pranie - ściągnij pranie suche i powieś to wyprane - posprzątaj mieszkanie - ugotuj obiad - upiecz szarlotkę - zrób tygodniowe zakupy - posprzątaj kotom - wyczesz przynajmniej Grubcię, a najlepiej wszystkie trzy - okna też możesz umyć a ja wtedy sobie jakoś już zorganizuję ten "wolny" dzień :) 1

Gość gość
Wiecie co, komentarze że inteligentny człowiek się nie nudzi są trochę nie fair. Jasne, że można poczytać albo posprzątać, tylko trochę gorzej, jeśli nie chce się być w domu, co? Chyba że chcecie sprzątać u kogoś albo cały dzień spędzić w czytelni :p Prawda jest taka, że jeżeli codziennie pracujesz po 10-12 godzin, uczysz się i ciągel rodzina/znajomi zawracają ci głowę, to jak nagle masz wolny dzień to masz tyle zaległych spraw i zachcianek, że nie wiadomo co ze sobą zrobić. Polecam trochę się wyciszyć :) w zależności od pogody i zasobności portfela - kino, spacer zakupy, jednodniowa wycieczka za miasto, rower, sauna, basen, to, co sprawia ci przyjemność :)

Gość asiutka    1999
Uprawiam sport.

Gość gość
Ja nie mam problemu z zagospodarowaniem sobie wolnego dnia. Najpierw piję poranną kawkę, potem w towarzystwie telewizora "ogarniam" mieszkanie, potem , jeśli jestem sama, bo mąż w delegacji, obmyślam, co zrobić na szybki obiad, żeby długo nie sterczeć przy garach i mykam do miasta. Zawsze mam odłożone trochę kasy, że mogę kupić książkę na targu, jakiś ciuszek w lumpeksie, itp. A czasem nawet nie gotuję , tylko wstępuję do KFC, czy innego baru. Jak wiem, że będę miała wolne, to umawiamy się z kumpelką, jeszcze z liceum - w kawiarni i wtedy wypijamy kawusię i popełniamy grzech zamawiając jakieś lody do tego, czy szarlotkę. Czasem jak nie mam ochoty na spotkania, to czytam.

Gość gość
A ja lubię wypróbowywać nowe przepisy kulinarne. Obojętnie, czy na dania obiadowe, czy (jak jest sezon) na sałatki do słoików, aby potem zaskoczyć męża, czy gości. Trochę inaczej rzecz się ma , gdy człowiek chce z domu "wybyć", ja wybrałabym się do fryzjera, do manicurzystki, albo po prostu przeszłabym się do sklepów, może coś by mi "wpadło" w oko, jak by mnie było na ową rzecz stać, to bym ją kupiła, a jeśli nie, to bym zapisała ją na mojej "liście życzeń". Ale chyba najlepsza opcja to spotkać się z przyjaciółką na obejrzeniu, co mają w sklepie, a potem do kawiarni na kawę i ciacho :-)

Gość gość
baw się