Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duza_mamuska

pseudoalkohol i alkohol w ciazy

Polecane posty

Gość duza_mamuska

Czy waszym zdaniem wypicie 3 łyków czerwonego wina + 1 karmi + 1 żywiec niskoalholowy raz w miesiącu zagrazaja plodowi????

Gość samośkagośka
Nie kompromituj się

Gość duza_mamuska
chyba ty ....

Gość duza_mamuska
pier..... jakie swiete wszystkie jestescie .... czekam na PRAWDZIWE odpowiedzi, normalnych kobiet a nie zakompleksionych mamusiek chowanych na poradach z google

Gość ,asbdhjksbkjasbc
oczywiscie, że nie zagraża, taka ilość alkoholu jest zerowa.... prawda jest taka

Gość Nadineczka
Boże widzisz a nie grzmisz.... NIC SIĘ NIE STANIE jeżeli od czasu do czasu ( raz na miesiąc) wypijesz lampke wina , karmi , nawet normalne piwko

Gość aż tak trudno ci
zerwać z nałogiem? co Ci to da że wypijesz to jedno głupie piwo, albo weźmiesz 3 łyki wina?

Gość jaktobybysdas
lampke czerwonego wina można wypic, ale raz na jakiś czas. Brałam slub będąc w ciaży, wypiłam lampke szampana i dziecko mam zdrowe. Za zgoda ginekologa.

Gość samośkagośka
No to NA ZDROWIE!

Gość duza_mamuska
przeciez napisalam ze raz na miesiac ! swiety nikt nie jest taka prawda. czekam na inne opinie od (powtarzam) normalnych kobiet! jakie sa wasze doswiadczenia? znacie przypadki FAS albo innych zaburzen bo jakas kobieta w ciazy pila takie minimalne ilosci pseudoalkoholu? ja nie!

Gość duza_mamuska
przeciez napisalam ze raz na miesiac ! swiety nikt nie jest taka prawda. czekam na inne opinie od (powtarzam) normalnych kobiet! jakie sa wasze doswiadczenia? znacie przypadki FAS albo innych zaburzen bo jakas kobieta w ciazy pila takie minimalne ilosci pseudoalkoholu? ja nie!

Gość do autorki.!!!!!
głupia pizdo, nie potrafisz ryja utrzec i nie pic przez te pare miesiecy? co kurwa nalogowa jebana alkoholiczko dupsko ci skreca zaalkoholem ze musisz chlac? mam nadzieje ze oddasz dziecko do adopcji i nie bedziesz patologiczna szmato go wychowywac