Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęślliwy leszek

Ona odebrala sobie zycie!!! Prześladowała mnie.

Polecane posty

Gość szczęślliwy leszek

Dziewczyna ktora przesladowala mnie w szkole. Byla inicjatorka, odebrala sobie zycie. W dodatku oskarzyla mnie oto ze probowalem ja zgwalcic. Dzieki Bogu nagralem na komorke to jak mnie szantazowala, smiala sie ze mnie i mowila te obrzydliwości na mój temat. Puściłem to do internetu. Oprócz tego ktoś puścił nagie fotki jak jest z chłopakiem tej ladacznicy. I co? jej tatuś był wczoraj u mnie i groził że mnie zabije! Klasa twierdzi że to moja wina i nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż przed!Wszyscy chcieli żebym jej odpuścił i nie oskażał jej o pomówienia. A ja chodze dumny a jej ojcu powiedziałem żeby się cieszył że ta szmata zdechła a nie ja. Odebrała sobie życie tabletkami.

Gość sqwswqs
no i cóż, jakoś mi jej nie szkoda, sama sobie zgotowała taki los. Niby taka mocna, wielka a potem okazała sie słaba.

Gość szczęślliwy leszek
A ojciec tej dziewczyny jest dla mnie po prostu bezczelny. Źle wychował sobie córunie a teraz mnie oskarża że jej zrobiłem krzywde a unikałem jej,nawet jej cześć nie mówiłem bo to po prostu nie był mój poziom. A ja teraz po szkole chodze szczęśliwy. Nauczycielka mi powiedziała że to moja wina że ta dziewczyna umarła. A ja jej powiedziałem że umarła dlatego bo jest taką samą suką jak ona(oczywiście bez świadków). Na szczęście niektórych nauczycielka mam po swojej stronie i uczniów z innych klas.

Gość DFFFDSDDFHGFGFD
po co te prowo??????

To oczywiste prowo, ale jestem zaszokowana waszymi odpowiedziami- i dobrze jej, że zdechła?????????? Nikomu się nie życzy śmierci i normalna osoba nie cieszy się z niczyjej śmierci, nawet, jeśli dziewucha obgadywała chłopaka- a po jej śmierci wrzucać do interetu kompromitujące treści to już całkiem PORAŻKA CZŁOWIECZENSTWA WRZUCAJĄCEGO TE MATERIALY DO SIECI. Wartościowy człowiek po prostu takich rzeczy nie robi, bo sam się zniża poniżej poziomu tamtej. Zmarła już się obronić nie może, ani ustosunkować do tematu w żaden sposób.

Gość szczęślliwy leszek
Ja nie wrzucałem jej fotek to jakiś inny chłopak z którym spała wrzucał te fotki. Ja tylko nagrałem na komórke co ona mówiła i wszyscy dowiedzieli się że kłamie. Ona próbowała mnie przeprosić ale nie przyjąłem przeprosin :) tylko oskarżyłem ją o pomówienia :)

Gość marianna pe *
nie przejmuj się jakąś słąbą, niezrównoważona idiotką jakby miała wszystkie klepki po kolei, nie zrobiłaby tego

Gość marianna pe *
teraz samobójstwa są tak częste jak dyskoteka co chwilę ktoś się wiesza albo truje

Gość Mnie tez jej nie szkoda
NIKOMU nie życzę śmierci ale tez nikt nie zasługuje na takie oskarżenia jak autora To pewnie prowokacja ale wiele wpisów nie będzie