Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęślliwy leszek

Laska która mnie gnebiła odebrała sobie życie!!

Polecane posty

Gość szczęślliwy leszek

Dziewczyna ktora przesladowala mnie w szkole. Byla inicjatorka, odebrala sobie zycie. W dodatku oskarzyla mnie oto ze probowalem ja zgwalcic. Dzieki Bogu nagralem na komorke to jak mnie szantazowala, smiala sie ze mnie i mowila te obrzydliwości na mój temat. Puściłem to do internetu. Oprócz tego ktoś puścił nagie fotki jak jest z chłopakiem tej ladacznicy. I co? jej tatuś był wczoraj u mnie i groził że mnie zabije! Klasa twierdzi że to moja wina i nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż przed!Wszyscy chcieli żebym jej odpuścił i nie oskażał jej o pomówienia. A ja chodze dumny a jej ojcu powiedziałem żeby się cieszył że ta szmata zdechła a nie ja. Odebrała sobie życie tabletkami.

Gość szczęślliwy leszek
A ojciec tej dziewczyny jest dla mnie po prostu bezczelny. Źle wychował sobie córunie a teraz mnie oskarża że jej zrobiłem krzywde a unikałem jej,nawet jej cześć nie mówiłem bo to po prostu nie był mój poziom. A ja teraz po szkole chodze szczęśliwy. Nauczycielka mi powiedziała że to moja wina że ta dziewczyna umarła. A ja jej powiedziałem że umarła dlatego bo jest taką samą suką jak ona(oczywiście bez świadków). Na szczęście niektórych nauczycielka mam po swojej stronie i uczniów z innych klas. I zaznaczam że to nie jest prowokaja.

Gość olalalakla
haha laska gnębiła cię - to niezła z ciebie ciota że dajesz się gnębić "laskom" ps prowo słabe

Gość szczęślliwy leszek
zjadłem własne obsrane majty

Gość szczęślliwy leszek
No gnębiła mnie, brała mnie za kark i podnosiła z ziemi bo silna była, zaciagała mnie do kibla, rozbierała do naga i przywiązywała za nogi lampy na suficie, a moje ciuchy wywalała przez okno

Gość kredka bambino
nie potrafiles sobie z nia poradzic jak zyla, wiec znizyles sie do jej poziomu, a nawet nizej i nagrales jakis zenujacy filmik. Teraz chodzisz z usmiechnieta geba, ale jakby znalazl sie ktos kto chcialby ci wpierdolic to zesralbys sie na miejscu. CIPA PS marne prowo

Gość DFFFDSDDFHGFGFD
TERA PO SMIERCI BEDZIE CIE STRASZYC:O

Gość szczęślliwy leszek
Ja tylko nagrałem na komórke co do mnie mówiła, to raz. A to jakieś inne chłopaki nagrały ją nago, czyli jej opinia mówi sama za siebie. Ona na mnie donosiła, drwiła sobie ze mnie a teraz to małe kurwisko nie żyje. Moja mama powiedziała mi żebym się nie przejmował jej ojcem bo jestem niewinny. Ale zatelefonowałem dzisiaj do niego i ze śmiechem powiedziałem mu że jutro pójde nasikać na grób jego malutkiej córeczki.

Gość DFFFDSDDFHGFGFD
gut Helmut sikaj bo mocz na rozum ci idzie