Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezczelne babsko..............

kupiłam 6 bułek i każda innego rodzaju, a babka przy kasie taki tekst do mnie:

Polecane posty

Gość ixyyyyyyyyyyy
o mamo jaki ta kasjerka mia problem co to za roznica czy kupujesz 6 roznych produktow (np ziemniaki, buraki, cebula, pomarancze, maka, chleb) czy 6 roznych bulek? i to i to musi nabic 6 razy :o

Gość aquadjka
Jest roznica taka ze np bulki nabija sie recznie bo nie maja naklejonych kodow. Wiec wklepijesz 6 razy rozne kody a nie cyasz 6 razy produktem przed czytnikiem. Sama czasem stoje na kasie i nie widze problu kiedy ktos przyniesie mi np 10roznych kostek do wc ktoryh kody nie wchodza bo sa nadrukowane na zgieciu i trzeba wklepywac z 10 cyfrowe kody. Na bulki Zwykle maja pewnie ustalone krotsze typu 222 itd. Ja nie widze problemu czas szybciej mija itd

Babke i ciotke to ja już w sądzie wykończyłem. Teraz nie mają pieniędzy bo mąż ciotki zabrał jej dzieci i prawa rodzicielskie. Zeznawałem ja, moja matka, mój ojciec, wujek(brat matki), jeog żona, kuzyn i kuzynka ( z tym że to były jedyne osoby którym ciotka dawała pieniądze). Poza tym babka ciągle mnie krytykowała. Np. dlatego że miałem dopiero rok jak zacząłem chodzić na równe nogi a wcześniej nawet nie było raczkowania.

Ja jestem menda taka że zawsze chodze do kierowników/szefa jak mi jakieś kasjerstwo podopadnie.

Gość podprogowo
do tego na pewno jest winna grosik...nie wracaj juz wiecej do tego sklepu