Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StopTuskowi

Powinno się zrobić w końcu porządek z tym Tuskiem

Polecane posty

Gość StopTuskowi

Niech wezmą i oskarżą go o zdradę, tak jak kiedyś Oleksego! Niech coś zaczną robić, zanim ten rudy premierek znowu czegoś nie rozwali! Co za problem oskarżyć go o zdradę stanu albo o działanie polakom na niekorzyść. Choćby zwiększenie wieku emerytalnego kwalifikuje się do tego!!

Akurat podniesienie wieku emer. nie kwalifikuje się jako zdrada stanu, ale nowa umowa gazowa (na mocy której podarowaliśmy ruskim 1,2 mld zł za nic, oddaliśmy kontrolę nad naszym gazociągiem itd.), czy tzw. "śledztwo smoleńskie" na pewno tak. Tylko najpierw należałoby zreformować wymiar sprawiedliwości, bo co z tego, że się go oskarży, kiedy Trybunał Stanu zdrady nie dopatrzy się? :D Jak powiada pan Michalkiewicz, Trybunał Stanu jeszcze nikomu krzywdy nie zrobił ;) 🖐️

Gość w górę bo ważne
up

Gość no chwila ale akurat
GAZ potanieje więc z tego się cieszę

Gość Nie masz innych tematów?
Zmień płytę bo słuchać się tego nie da! Przestań straszyć żeby z tobą czasem nie zrobli porządku, bo możesz mieć pozamiatane na własne życzenie! Pewnie jesteś z PIS-u bo tylko oni potrafią straszyć! Dziwi mnie że nie zajął się niektórymi z PIS- u prokurator i psychiatra!? Gdy widzę te głupkowate facjaty natychmiast zmieniam program.Przecież tych bezmózgowców nie da sie słuchać, tym bardziej oglądać! Gdzie ja miałam rozum ze na tych idiotów głosowałam? Wstyd mi jak cholera! Obiecuję że to się więcej nie powtórzy bo już nigdy na nikogo nie będę głosowała

Gość kiedy ta unia się w końcu rozp
ieprzy!

Gość kogfdivoiopdf
A od dzisiaj w łasku stacjonuje us air force .