Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Zagadałem pierwszy raz w zyciu do obcej dziewczyny , jestem w szoku

Polecane posty

jak dobrze to przyjela !! nie uciekla ani nic, gadalismy ponad godzine , siedziala obok mnie na ławce w centrum handlowym i jak sie okazalo czeka na matke, która szaleje po butikach ,wygladala na ok 18-19 lat, sam nie wiem jak to sie stało ale po prostu zapytałem o pierdołe, usmiechnalem sie, ona tez i rozmowa poszła sama :D jeden problem: nie wzialem numeru ani nic :O

Gość ola567
nic ci to nie da nawet jak następnym razem uda ci się wydębić numer to i tak żadna normalna dziewczyna cię nie zechce :D śmierć prawiczkom :classic_cool:

Gość Panna omletta mi daj
No i super sprawa, że się przełamałeś ;) Lepsze to niż siedzieć na forum i jęczeć jakim się jest przegrańcem. Najlepiej wybierz się w ten sam dzień o tej samej porze do centrum, może będzie czekać ;)

Gość Bsks
A przez tą godzinę to ona więcej mówiła? :classic_cool:

Nie :) ja tez mowilem, w mowieniu jestem dobry, w koncu pracuje w telefonach :classic_cool: Lubie chodzic do sklepow wiec pewnie czesciej bede tam zaglądal :) szkoda tylko, ze wiekszosc dziewczyn przychodzi z kolezankami ...

Gość KPAKOB
No i prawidłowo. Wybierz się tam jutro i pozaczepiaj jakieś. Konsekwencji nie będzie, tylko wzrośnie ci pewność siebie.

Gość ola567
śmieszni jesteście, no i co z tego że się przełamał? Kafeteryjne prawiki mają zrytą bańkę i nawet jak wam się uda jakąkolwiek zbajerować to ona prędzej czy później się domyśli z kim ma do czynienia :D

Gość ola567
Dla niektórych nie ma ratunku przegrańce

ola567 - mylisz sie :) bo ja w przeciwienstwie do innych prawikow nie szukam dziewicy, nie szukam katoliczki, nie szukam swietej ktora miala jednego

Gość fshdtjrdeyh5y
A co cię tak zmotywowało do tego aby zagadać do obcej kobiety ? trenujesz na innych zeby zagadac do tej ktora ci sie podoba ?

Gość ola567
Było trzeba już dawno temu zacząć działać a nie tylko targać skórę konibijcy

Gość Bsks
czyli bajerę masz :classic_cool: A jak przychodzi z koleżankami to co? Większe szanse na udany podryw :P

Gość ola567
"bo ja w przeciwienstwie do innych prawikow nie szukam dziewicy, nie szukam katoliczki, nie szukam swietej ktora miala jednego" No i co z tego? Stare prawiczki mają zniekształcony obraz kobiet, seksu i związku więc nawet jeśli kobieta się nie połapie i nie zacznie uciekać to sam się rozczarujesz, rozgoryczysz i wrócisz do swoich starych nawyków i pojękiwania na kafeterii :D

O boże, a ja zapytałam rano jakiegoś faceta o to, czy był już autobus, na który czekałam, a on odpowiedział, że nie i nawet wywiązała się urocza pogawędka o fatalnym stanie komunikacji miejskiej!! Chyba się zesram z radości.

Niestety nie mam kolezanek, w pracy są 4 dziewczyny, z jedną mam dobry kontakt - Karoliną, mozna powiedziec ideał, wysoka blondynka, pracowala jako modelka dla Atlantica i Reservda, reklamowa majty :D ale ma faceta , widzialem go... nie mam szans :classic_cool: Dwie kolejne to kobiety po 30stce wiec wiadomo ze niet... a ta ostatnia no cóz, jest dziwna , nie odzywa sie do nikogo , kiedys zapytałem czy w przyszlym tygodniu tez na popoludnie bedzie przychodziła bo ja wole rano a ona burknęla cos pod nosem, odwrocila glowe i tyle rozmowy.

7snack - kobiet to nie dotyczy, bo Wy mozecie bez problemu z kazdym rozmawiac :) a dla mnie to duzy sukces, widze ze usmiech duzo daje :)

A dlaczego wy, faceci nie możecie "rozmawiać z każdym bez problemu"? My też jesteśmy nieśmiałe ;x

Gość ola567
no to twoja przyszłość może być jaśniejsza... niestety zaliczasz się do młodszego pokolenia a im młodsze pokolenie to tym bardziej poprane (era gimnazjum :O) :classic_cool:

Gość trele lelellel
Gratuluje ;) akurat niski prawiczek i Darker to jedni z bardziej normalnych prawiczków tutaj i czuje ze kogos poznają. Dla offermy czy creama nie widze juz zadnych szans. BLE BLE moglby kogos poznac ale jest jakis dziwny ??? ciagle siedzi przy komputerze :O

Gość prawiki są tutej
To jeszcze tylko rok i przyjdzie po ciebie żandarmeria prawikowa przymusowo doprowadzic cie do burdla.

Gość ola567
era gimnazjum = młode pokolenie młode pokolenie = popaprańcy

Gość obserwatorka kafełee
Pokaz swoją fotke

Gość ola567
Teoretycznie można być prawikiem w wieku 24lat tylko większość zaniża swój wiek utracenia prawictwa więc u innych może to powodować poczucie niższości. Niestety w tych czasach taki 24latek to nie to samo co 24 latek 10 lat temu i wcale nie oznacza to, że taki 24letni prawik może być normalny. Przesiadywanie na kafeterii jest również niepokojące...

Gość ja nie umiem :(
oby tak dalej. brawo! bd z Ciebie ludzie!