Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daję rady

Beznadziejne zakochanie

Polecane posty

Gość nie daję rady

koorwa. Od kilku miesiecy jestem beznadziejnie zakochana w kimś kto najpierw by mi nieba uchylił a potem kopnął w tyłek... za to że zaufałam. Nie umiem się odkochac, cos mnie przy nim trzyma. Beznadziejny przypadek... co mam robic...

Gość albo inny na chorobę
psycholog pomoże.Nie zwracaj na typa uwagi nic sobie nie rób po prostu to obcy nieznany człek i tyle

Gość nie daję rady
moze tak ale nadal czuje taka bliskosc, glupio mi przed soba

Gość nie daję rady
ah :(

Gość sBIG simian raticus 666 HHAH
Miłość nie jest nic warta! Miłość to wymysł! Jest tylko rozpłód! Prawda to najprawdziwsza z najprawdziwszych! Tylko o pieniądze zawsze idzie! Wszystko to pieniądze! Kłótnia każda zawsze o pieniądze jest! Już o pieniądze idzie w momencie zapłodnienia! Pieniądze trzeba zlikwidować! Najnowsze społeczeństwa przyszłości na systemach bezpieniężnych muszą się opierać! Ten system obecny przestarzały jest! Coś nowego politycy z naukowcami i politykami muszą stworzyć oraz z wielkim biznesem! Kłótnie zawsze będą! Działajcie! Urzędasów i resztę przygłupów trzeba skarcić und ich załatwić and ostro ud00pić! Debiliada niech się bije! Reszta czatuje i nieodpuszcza! Pomysły przerabiajcie i modyfikujcie i dopalajcie und podrasowujcie i dopieszczajcie i kopiujcie i powielajcie i ulepszajcie i wychwycajcie i przywłaszczajcie sobie i modernizujcie i rozprzestrzeniajcie i zmieniajcie! Wybuch mózgu! W tym gąszczu informacji i tak nie wiadomo co kto i kiedy napisał! Wikipedia do poachu i encyklopedia PWN!!

Gość sBIG simian raticus 666 HHAH
Oglądanie i słuchanie przygłupów jest edukacją najlepszą! Durnia sam niepodszkolisz! Nie da się! Czasem uczeń dysponuje wiedzą większą, niż jego nauczyciele! Wtedy edukacja nie ma sensu najmniejszego kuż! Pora robić swoje! I to porządnie! Po co książki kochać skoro w nich nic nie ma! Kryminalistykę obejdzie zwykły złodziej cukjerkóffffffff ze sklepó Społem i kończymy pod stołem! Małżeństwo przygłupów i ich dzieci rozpoznasz po ich facjatach! Mają mordy takie same! Upodobnione! Ewolucyjnie się genetyka zmienia! Ewolucja w każdej sekundzie! Skoki prześwitów i zapaści myśleniowe! NIC NIE MA SENSU KooRWA DO CHooJA! Za duży luz wielu ma! Lekkie życie zbytnie stanie się mordęgą! Potworne obciążenia całego organizmu! Potworne móle głowy! Zakwasy! Potworne zmędzęnie uszkadzające zdrowie dożywotnio! Żywot bez niczego! Od małego skazani na najcięższy wysiłek nieudokumentowany u urzędasów! Nie ma czasu na sen! Badania naukowe bez uprawnień! Odcięcie się! Ucieczka! Żerowanie! Zgony nieznane! SZTUKI WALKI MIESZANE! WGRANE CIOSY DO MÓZU I ŁAMANIE GNATÓW! POMIESZANE TWARZE NA ULICACH! BIOLOGIA JEST NAJCIEKAWSZA! PRZESIEDLEŃCY! EDUKACJA BEZNADZIEJNA! BUDUJA DEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NJUŁ SISTEMA! Napoleońskie strategie to nie wyczyn! Napoleona trzeba było zamordować! Reasputin to bajeczka podkoloryzowana jak i wszytko! Prawdziwy wyczyn to umrzeć se z mordą uśmiechniętą! Śmierć jest wesoła! Śmierć to radość! Śmierć najlepsza! Śmierć wygrywa! Interesujcie się tylko śmiercią! Śmierć jest swnsem życia! Śmierci się oddajmy! DEATH ALWAYS WIN! Never fight with dead! DEADLY SMOKING!

Gość łatwo powiedzieć weź się
w gaść... też jestem beznadziejnie zauroczona w nim i pomimo tego że mnie nie chce i tak naprawdę nie byliśmy razem...nadal o nim myślę a gdy go widzę :( nadal chcę całować tylko jego :(

noo tak przyznam że usłyszeć takie słowa to coś bolesnego.. to może zakochałeś się w osobie niewłaściwej , może to chwilowe zauroczenie ?

Gdyby początkowo nie zachowywała się tak jak to robiła to pewnie bym się nie zakochał, a powiem ci że była miła, uczynna, dużo się uśmiechała, łapała mnie za ramię, patrzyła w oczy i opowiadała różne rzeczy, pokazywała fotki swojej rodziny ... i nagle coś się popsuło bo w jej życiu pojawił się inny facet. Teraz ona traktuje mnie jak wroga .. a ja już nie potrafię się odkochać :( :(

Gość welwetaeta
a ja jestem zła i upokorzona facet mnie olał wydzwaniałam za nim mówił ze nie ma czasu poxniej jak odeebrał po 2 h to powiedziłą ze się zdzwoimy i cisza po co ja głupia tak się nakeciłam a na poczatku sam o mnie zabiegął pisął dzwonił mówił jakięs głupoty eh

a to tzw dwie twarze. współczuje w takim razie to taki typ już człowieka, robi nadzieje , bawi się uczuciami a potem ,,spadaj " Nie pokazuj że Ci zależy bo będzie miała satysfakcję . Najlepszym sposobem byłaby nowa znajomość.

Gość tak myślę
Mam chyba gorzej, myślałem, że spotkałem mnie samego, tylko w wersji żeńskiej, niestety, "ten drugi ja" ma już kogoś innego...cóż, ja nie zajmuję się zawodowo ani też hobbystycznie leczeniem dusz. Jestem zwyczajnym facetem z bardziej "przyziemnymi" pasjami. szkoda...

Romantyk : musisz wyjść do ludzi bo w towarzystwie się tak nie myśli o tych sprawach i szybciej mija czas. Nic nie da rozmyślanie o tym ani zamęczanie się bo wydaje mi się że ona na to nie zasługuje.

Gość welwetaeta
ale jak to zrobić my pracujemy ze sobą nie bezposredno ale on jest moim kontrahentem i to ja musze za nim dzwonić i prosić o pewne rzeczy ....

jejku przecież nie musicie się spieszyć aż do takich pytań . Koleżeństwo , spotkania , częstsze spotkania , przyjaźń . a potem zadecydujesz

Gość welwetaeta
nie jestem w zwiazku z nim taka luxna znajomość ale to ja za duzo pokazałm -odkryłam się

czyli z Twojej strony jest coś na rzeczy ? to teraz spróbuj być dla niego obojętna nie pokazuj mu tego i jak dzwonisz to rozmawiaj o pracy wyłącznie.