Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smallpanda

8 kg wzywa.

Polecane posty

Hej dziewczyny:) pomozecie mi schudnac 8kg?:) to dla mnie wyzwanie,wiec prosze o wsparcie. Uda mi sie schudnac w 40 dni? Od jutra zaczynam. Waga 58. Cel 50.

Gość krexxxa
Jaka dieta i ile masz wzrostu

Gość Small panda
Mam 172 cm. A zastanawiam sie nad dieta 800-1000 kcal? Myslisz,ze udalo by mi sie na niej schudnac,te 8 kg?:/

Gość jkjkgdcx
ja mysle ze w 2 miesiace

Gość krexxxa
a ja z e w 1.5 miecha ale cwiczyc tez trzeba

Gość to wiedz
że z anorektyczkami z własnej woli - nie gadam

Ja mialam diete 1000 kcal , polecam ! Schudlam w miesiac 4kg.. Pytaj o co chcesz;)

Gość Small panda
O jaak fajnie:) jestes dalej na tej diecie?:) co jadlas kazdego dnia? I ile czasu cwiczylas dziennie?:)...chce wazyc 50 kg,poniewaz jeszcze w tym roku tyle wazylam, czulam sie dobrze i fajnie wygladalam(nie jakas zabiedzona:p),ale przez wakacje mi przybylo:(

jadlam 5 posiłków dziennie, ostatni o godzinie 19 , powinno jesc sie ostatni o 18 , ale ja nie dawalam rady bo np o 21 zaczynalam robic sie glodna i nie moglam pozniej zasnac.. Piłam tylko wodę niegazowaną i herbatę zieloną, zadnych czerwonych przeczyszczajacych nie polecam poniewaz pozniej bez niej nie mozna sie zalatwic jak przyzwyczaisz organizm.. Jest bardzo duzo jadlospisow na diete 1000 kcal poszukaj sobie i co najwazniejsze dostarczaj organizmowi wszystkie niezbedne skladniki, nie mozna np odstawic weglowodanow i tluszczow bo efekt jojo murowany.. na sniadanie normalnie kromke badz dwie chleba posmarowanego maslem z chuda wedlina pomidorkiem ogorkiem zeby byly syte ale malo kaloryczne, pozniej jakis owoc na drugie sniadanie badz jogurt, na obiad tez chude miesko, kasze gryczana badz jeczmienna, rybe, na podwieczorek budyn, badz owoc, albo np jogurt z platkami kurydzianymi.. No multum kombinacji jest wystarczy poszukac i co najwazniejsze najadasz sie, ale nie opychasz i jesz malo kaloryczne potrawy.. Nie cwiczylam za duzo, bo nie mam na to czasu a i tak w miesiac schudlam 4kg i nadal chudne bo juz przyzwyczailam sie do takiego trybu zycia jakiego nauczylam sie na diecie..

Gość Small panda
Dziekuje bardzo:* bede sobie to czytala kazdego dnia;) postram sie tego stosowac:) a jak walczylas ze slodkimi rzeczami? Bo niestety to moja slabosc :(

slodycze to tez niestety moja slabosc, ja np na podwieczorek jadlam platki kukurydziane corn flakes z jogurtem waniliowym danio i dla mnie to bylo slodkie wiec juz jakos zaspokajalam mysli o slodyczach, ale nie ukrywam ze zdarzalo mi sie na poczatku podjadac pare kostek czekolady, albo cukierki krówki :P zjadlam takie dwa cukierki i mialam dosyc :P na poczatku diety jest ciezko, pozniej bedzie z gorki sama zobaczysz :))

mam nadzieję :) jak będę miała ochotę na słodycze,to zjem jakiś jogurt :P może przezwyciężę samą siebie :P boję się też trochę, bo za te 39 dni są Święta i tyle jedzenia :/ masz jakiś sposób,żeby powstrzymywać się od jedzenia, np. na różnych spotkaniach u znajomych,rodziny...? często właśnie nalegają,aby zjeść kawałek torta, czy coś ,co wtedy robisz ;>?

To nie jest tak, ze nie bedziesz mogla jesc slodyczy.. Tu liczą się kalorie, nie mysl tez w ten sposob ze np od rana sie katujesz , a o 16 u znajomych proponuja Ci torta i pal licho z dieta.. To nie jest tak. Najwazniejsze zeby pic ta wode, herbate zielona i przestrzegac w miare mozliwosci tej diety, mozna pozwolic sobie na male grzeszki ale raz na jakis czas. Nie jesc ziemniakow z zadnymi sosami, ziemniaki same w sobie nie maja duzo kalorii ale juz z jakims sosem owszem, mozesz zjesc miske zupy na obiad ale nic poza tym do podwieczorka, nie mozesz podjadac w tych przerwach co 3h na poczatku jest ciezko tzn mi bylo ale przwyczailam sie:P

Gość serersstantai mała
tzn mozna zjesc czasem kawałek pizzy lub ciastko? np napoleona no wiadomo ze wliczamy to do kalorii

Wasze posiłki powinny mieć : sniadanie 250kcal II sniadanie 100kcal obiad 350 kcal podwieczorek 100 kcal kolacja 200 kcal Sprawdzcie sobie jadlospisy na diete 1000 kcal, nie polecam pizzy bo jeden kawalek ma troche kalorii i jak zastapisz tym kawalkiem swoj obiad to za chwile znowu bedziesz glodna, rozumiecie o co mi chodzi ? Lepiej zrobic sobie ryz z warzywami na patelni i np upieczona piers z kurczaka ( jest dobry przepis piers obtoczona w platkach kukurydzianych) bo tym sie najesz a co po tym jednym kawalku pizzy? Poczytajcie o tej diecie :))

ok,dzięki wielkie za te rady :) na pewno będą pomocne ;) ale pewnie na początku będzie mi ciężko w tych 3godzinnych odstępach :) ale zobaczymy :)... chciałam zastosować dietę 800 kcal,ale myślicie,że udało by mi się schudnąć w te 40 dni,trochę więcej niż na tej 1000 ? :)

Gość serersstantai mała
kalorie trudno wyliczyc co doi jedenj

Gość a ja jak zjem ssobie
kawałek pizzy to jestem bar dziej pojedzona niz po obiedzie

Gość concordia
ja zaczynam dietę 800 kcal , prosta , bez liczenia kal i gotowania grejpfrutowa wczoraj wrąbałam czekoladę koniec, nic nie kupuję, pusta lodówka! puste szafki!

ja niestety mam współlokatorów,którzy zawsze czymś mnie częstują,ale teraz odmawiam :p, masz już jakiś plan na to co będziesz jeść ? :)

Gość elkeeee
a czy taka domowa pizze na mace pelnoziarnistej cienkim spodzie z mozarella i duza iloscia warzyw, chuda szynka mozna zjesc na diecie raz na czas

Gość elkeeee
przeciez to tylko warzywa zdrowe no i cienkie ciasto pełnoziarniste wiec tak jakbym zjadła chleb ciemny

Gość elkeeee
przeciez to tylko warzywa zdrowe no i cienkie ciasto pełnoziarniste wiec tak jakbym zjadłam

Gość kredkkaa
to tak jakbys zjadła własnie kanapki z ciemnego pieczywa jeszcze domowa to nie ma zadnych sztucznych skąłdnikow a warzywa i mozarelle to na diecie wsakazane wiec normal;nie mozesz zjesc jako posiłek nie słuchaj ze raz na czas

Owszem,ale nie powinno sie jesc tego na obiad,bo to jednak ciasto,a pieczywo zakleja przewod,co powoduje spowolnienie metabolizmu :/