Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka,,.

Wychowana bez matki

Polecane posty

Gość rybka,,.

Czy sa tu osoby, które zostały wychowane bez matki? czy taka sytuacja odbija sie na ich zyciu? Czy beda ona dobrymi matkami?

Gość rybka,,.
widzisz roznice miedzy toba a innymi osobami? Ja mam problem z okazywaniem emocji wszystko co zle odrzucam wypieram i ciagle mowie to co powinnam powiedziec bo ktos tego oczeuje

nooo może i tak , tylko że moja matka i ojciec żyją .. ale jest tak jaby ich nie było, i to nie jest patologiczna rodzina .....tzn .. że nie ma różnicy

Gość rybka nie wiem ile masz lat
ale gdy trochę dorośniesz -koło 30.:) - przejdzie Ci ten etap że będziesz robić i mówić to co chcą inni i nie martw się na pewno będziesz super Mamą pozdrawiam

Gość rybka,,.
Moja matka tez zyje tylko ze ona pochodzi z patologicznej rodziny i dziadkowie mna sie zaopiekowali. jesli chodzi o ojca to sie z nia rozwiodl i jest fantastyczny.Jestem sila i zaradna ale nawet z narzyczonym o tym nie rozmawiam.

Gość rybka,,.
Ale sadze byki:)przepraszam za ortografie:) ja mam 25 lat boje sie zalozenia rodziny

niepotrzebnie się cykasz , człowiek nie powinien oglądać się na rodziców , zbyt wiele uwagi przykłada się do znaczenia rodziny ...... to nie jest aż tak ważne