Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Koniec świata będzie w grudniu?

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablokasas
Będzie 23 ale tobie jutro spadnie coś na łeb i zginiesz.

Gość inzynier serwisowy//zablokasxc
Wkurwia mnie to forum a ty już szczególnie. Rozumie aspekt kasy z pisania głupot. ALE NIE TOTALNEGO OGŁUPIANIA SPOŁECZEŃSTWA. W dodatku pisanie taaaaaaaaaakich pierdół na publicznym forum. I co masz w cv spisane praca jako redaktor kafe. Ktoś wchodzi. A tu same pierdoły. Dziękuję za kolejnego bana

inżynierze 1/jak Cię wkurwia - nie wchodź 2/ rozumieć w 1 os. l. poj. ROZUMIEM dużo osób tu tak piszę, zauważyłam :O

Ja dopiero rozpoczynam swoją dziennikarską kariere i co? pewnie jesteś dyrektorem lub prezesem wawelu dlatego jesteś tak wściekły na mnie. A ja Ci nic nie zrobiłam.

bo inżynier chce mi wpierdolić odkąd ja na jechałem na wawel :D groził mi nawet na forum :D

im dłużej was czytam tym wiecej bym was wybił... A jakbyś wiedział wawel jakieś 70% wyrobów bierzez z zewnątrz. Np najlepiej sprzedająca się krówka w Polsce. Pochodzi z zewnętrznych producentów. M.in 2 firmy z podkarpacia, z lublina, kielc itd. I można kupić znacznie lepszą i taniej. Po prostu mają renomę. A ja jechałem na ciebie bo jw. Jesteś pojebem to cię wywalili proste. I trzeba być pokurwieńcem by takie pierdoły pisać.

jak nie przestaniesz pisac takich glupot na forum to sie do niego dolacze. wez sobie kup jakas ksiazke o pozytywnym mysleniu i idz szukaj nowej pracy a nie zastanawiaj sie kiedy dokladnie bedzie koniec swiata, wszak nie znamy dnia ani godziny. i wawel tez zostaw juz w spokoju :-)

Ty masz naprawdę pokurwiony łeb. Teraz o tym że kobiecie nie nalezy się szacunek. Potem będzie że to worki na sperme A potem że jesteś prawiczkiem. I tak w koło macieju dzień w dzień... ze ty w tej robocie wytrzymujesz.

Gość wretrqwetr
pokurwiony to jesteś ty, jebany eunuchu...