Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

e-papierosy

Polecane posty

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
na pewno jest taniej

Gość trzeba dołożyć
ale zdrowe nie są. W tej zapachowej chemii jest kupa trucizn.

Są zajebiste - mają różne smaki, nie śmierdzą, nie truję siebie ("palę" głównie dla zabawy puszczania dymu, więc kupuję liquidy 0 mg, a do tego nie ma żadnych substancji smolistych) i innych (nie ma biernego palenia). x Co do chemii - zazwyczaj jest to gliceryna, glikol propoylenowy, etanol, aromat i nikotyna, jeśli ktoś chce. x MOŻE się okaże, że są szkodliwe. Papierosy analogowe są szkodliwe NA PEWNO - wybór jest prosty. x Na początku jest kosztowny - ja polecam EGO-C z clearomizerem CE-4 lub CE-5. Koszt za dwa egzemplarze z ładowarką i kablem USB ok. 100 zł. Liquidy rm1 na stronie 20ml 19 zł. Ile zużywasz, tyle zapłacisz. W każdym razie na pewno starczy na dłużej, niż zwykłe papierosy zakładając palenie 20 sztuk dziennie (ja akurat tyle nie paliłam, a to pykam głównie dla zabawy). x Artykuł z linka to bzdura na kółkach. Autorowi się popierdoliły liquidy z samym urządzeniem (e-papierosem). Logiczne, że lepiej kupować dobrej marki, a nie no-namy bez opisu składu. Do tego nikotyna nie jest rakotwórcza. Ktoś, kto pisał te bzdety to kompletny ignorant!!! x Jeśli ktoś chce porządnych informacji, zapraszam na blog Starego Chemika. Tu są same fakty, a nie bełkot. http://starychemik.wordpress.com/

Gość nie palę ale uważam
że e-papierosy są żałośnie śmieszne byłam na imprezie gdzie dwie pańcie udawały że palą z trudem udawało mi się zachować powagę

student tam wpadna tez nasze bojowki tak ze uwazaj :D :classic_cool: a tak wogole to jest temat o e - papierosach mnie tez bys pobil