Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoohoo

PIĘKNA PIOSENKA! czy pasuje na pierwszy taniec?czy smętna?

Polecane posty

No faktycznie smętna. Nie wszyscy będą się wsłuchiwać w tekst i nie wszyscy rozumieją angielski, dla nich to będzie po prostu smutna piosenka i smutny pierwszy taniec. Ale jeśli masz zespół to może Ci ją trochę szybciej zaśpiewać. Poza tym jeśli ta piosenka coś dla Was znaczy, to nie pytaj nas, bo to ma być Wasza piosenka.

Gość pewna panienka3333
nudnawaaaa...

Gość yoohoo
hmm,no moze macie racje.Nie wiem która wybrać,niby tyle ich jest a ciężko się zdecydować na jedną. Możecie coś polecić?

Gość yoohoo
halo halo

Gość ffffffffff
moja kumpela wybrala piaska piosenke niecierpliwi :)

Gość no to moze
jakas Wasza wspólna ulubiona??? mnie sie zajebiście podoba i kojarzy ;) : Jeśli tylko chcesz - kukiz i borysewicz i zajebiste słowa są ale to moje zdanie.

Gość yoohoo
macie coś jeszcze???

Gość yoohoo
no podoba nam się tylko nie wiem jak goście zareagują,czy się wzruszą,czy będą marudzić że jaka smętna i że zamulamy:P....Nie wiem czy młodzi najczęściej biorą sobie wolne czy coś z szybszych żeby rozkęcić wesele..? Jak jest u WAS?:)

Gość Goście i tak
zawsze cos znajdą do skrytykowania...a piosenka i pierwszy taniec ma byc Wasz i tylko Wasz,wiec nie pytaj o zdanie innych,bo ile ludzi tyle gustów....U nas byla Kindla "Z kims takim jak ty" i mielismy gdzies czy sie komus widzi czy nie,najwazniejsze ze nam sie podobalo i zatanczylismy tak jak chcielismy,po swojemu bez sztywnych układów:) Może tutaj cosik znajdziesz... http://www.piosenkinawesele.eu/piosenki/pierwszy-taniec/ http://supersluby.pl/piosenka-na-pierwszy-taniec-weselny-a66.html

Gość bershkaaak
szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie nawet tańca przy czymś takim smętnym, chyba tylko bujanie się w spowolnionym tempie, na pierwszy taniec tragedia! Nada się na koniec jak już wszyscy będą nayebani spać pod stołami :D:D:D

Gość TOPKA
ja tanczylam do Unchained Melody z filmu uwierz w ducha :)

Gość TOPKA
Twoja piosenka jest łądna ale smutna i zbyt powolna :)nadaje sie jako podklad na plyte i to nie cała....

Gość yoohoo
Goście i tak dzięki za linki,na pewno coś znajdę;) TOPKA Twoja piosenka super! Bardzo dobry pomysł z tym podkładem na cd

Gość diewocka
ładna piosenka ale czy nadaje sie na TANIEC? chyba nie bardxzo...choc to jest WASZ taniec i mozecie wybrac to co was wzrusza:)

Gość TOPKA
ładna tez jest"tylko w twoich dloniach " Eleni :)

Gość yoohoo
a tańczyliście normalnie tzn jedną waszą piosenkę czy był to "taniec z niespodzianką"(chodzi mi o te wygłupy). Chyba za dretwa jestem żeby coś takiego zatańczyć,wole nie ryzykować i się nie kompromitować.Ale nie ktorym super wychodzi!

Gość yoohoo
też drętwa:D Ale jak wam pasuje to oki Ja szukam i szukam...

Gość TOPKA
yoohoo mnie pytasz? tak my normalnie bez udziwnien, to wesele a nie disco, nie mam zamiaru za dziesiec lat ogladajac film patrzec na siebie z zażenowaniem jak sie wyginalam jak kretynka....jestesmy dobrymi tancerzami ale nie chodzilismy na kurs,po prostu spontan. lubimy tanczyc, zadnych wpadek nie bylo. najbardziej smieszy mnie jak kjtos chodzi na kursy a potem zamiast skupic sie na tej pieknej chwili to stresuje sie jaki krok taneczny ma byc za chwile, w koncu sie myli, wkurza i efekt przeciwny od zamierzonego!!!!!

Gość TOPKA
a Ty szukasz cos spokojnego(nie smutaśnego) czy szybszego?

Gość TakaONA89
Drętwa to pojęcie względne. Dla mnie melancholijna i piękna ;) Jakbym miała jeszcze raz wybierać to bym się nie wahała ani chwili :)

Gość yoohoo
TakaONA89 miała drętwą ale chcieli tą i mieli tą,fajnie ze mają jakąś swoją i pewnie jak ją usłyszy w radio to ma ciary na ciele.Miło tak:) Ja dalej szukam,jak na razie to mam ciary i wyć mi się chce ze wzruszenia jak słycham no właśnie tej:D http://www.youtube.com/watch?v=FmnDXRJ7btE Hmm wole raczej coć spokojnego bo tańczyć super to nie potrafimy a tak to byśmy się pokołysali hehehe:) kuwa,nie wiem sama,to musi być to coś,same dobrze wiecie! dziękuje za podpowiedzi!

Gość yoohoo
A może by ją jakoś tam troche przyciął i było by oki? :P

Gość yoohoo
panna mloda ładna piosenka.