Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jabardzo

Jakie zabawki kupować, czym bawiły się wasze dzieci.

Polecane posty

Gość Jabardzo

Drogie mamusie, proszę o wpisywanie jakimi zabawkami lubiły się bawić wasze dzieci. Mam 6-miesięcznego synka i nie wiem co mu kupować. Nie miałam styczności z małymi dziećmi, nie wiem co jest teraz na topie. Dostał np jakąś taniutką matę edukacyjną od mojej ciotki, nie bardzo mi się ona podobała. Kupiłam taką wypasioną, ale syn nie jest nią zainteresowany, musiałam rurkę z zabawkami z tej taniej przyczepić sznurkiem do tej wypasionej. I dopiero to mu się podoba :) Proszę również mamy starszych dzieci o wypowiedzi, będzie jak znalazł na przyszłość.

Gość jak na 6 miesiecyto narazie
zadowoli sie wszelkimi grzechotkami. Jak zaczeła chodzic to furore zrobił wózek na lalke http://allegro.pl/wozek-rozowy-spacerowka-parasolka-metalowy-i2770641673.html Na roczek dostała szczeniaczka uczniaczka - ktorym zainteresowala sie rok pozniej. Furore na roczek u nas zrobił za to Krzesełko uczydełko Fisher Price.

Piramidka z kółek, ksiazeczka grająca, wszelkie zabawki, które wydają, np. odgłosy zwierząt, również zwykłe książeczki z twardą okładką i kolorowymi obrazkami.

Gość ja miałam cc
dla takiego malucha polecam coś prosztego, garnuszek zdecydowanie za wcześnie. może taki teletubiś ze świecącym czułkiem i telewizorkiem na brzuchu? mój syn za nim szaleje do dzisiaj. ostatnio była promocja na nie po 40 zł chyba. szczeniaczek uczniaczek tez chyba jeszcze za wcześnie, reaguje na delikatne naciśnięcia i mnie denerwowało jak w kolo słuchałam po 3 sekundy danej piosenki a potem kolejnej 3 i tak w koło. dla takich maluchów fajne są jeszcze kule do raczkowania czy piłki, nie wiem jak się to nazywa ale myślę, że mogło by się sprawdzić. lampki z projektorami.

Gość fanka anka
pamiętaj że nawet jak 10 dzieci uwielbia daną zabawke to nei znaczy że Towje będzie się nią bawiło. Takie maluchy najczęściej lubią bawić sie rzeczami domowego użytku, daj łyżke drwnianą garnek i zobaczysz jaką będzie miał frajdę. Taki maluch nie skupi się na długo na żadnej zabawce. moją np w tym wieku fascynowały metki

Gość elzbietka0101
moje dziewczynki lubią bardzo wibrator