Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuiuhgvcft6789

pilne! - jak mam się zachować?

Polecane posty

Gość kuiuhgvcft6789

spotykamy się od miesiaca, ostatnio się pocałowalismy nic wiecej. pisalismy do siebie. wczoraj on wrocil na weekend do domu, napisał mi o 20 ze juz jest w domu, ja po 2h odpisałam. i to bylo o 22 i on sie nie odzywa do tej pory. zazwyczaj nie bylo tak, ze mi nie odpisał. dzis idzie na wesele. ja tez mam sie nie odzywac teraz? czekac az sie odezwie? nie chce wyjsc na napaleńca, który napisze od razu kiedy on sie nie odezwał

Gość kuiuhgvcft6789
nie jestem tez taka, że jestem na zawolanie - nie moglam wczesniej mu odpisać. ale jak bywał w domu na weekend, to odpisywał zawsze. czasem jak usnął wieczorem to pisał rano - juz nie rozumiem

odpisalas po 2 h i sie dziwisz,ze juz nie odpisal?? skoro idzie na wesele,to mogl sie wczesniej polozyc,proste.nic sie nie stalo,po prostu spal albo nie slyszal tela i jak juz na niego zerknal,to bylo za pozno i juz nie odpisywal,zeby cie nie budzic.wszystko normalnie i po staremu:)

Gość kuiuhgvcft6789
i n a odwrot - jak ja usnełam to rano odpisywalam pod warunkiem ze mnie nie wyprzedził ...

Gość sdfs
Może nie miał co odpisać? :o

Gość kuiuhgvcft6789
ale on nie chodzi spać o 22... poza tym w tygodniu czasem odpisujemy po 3h bo nie mamy czsu.. a jesli sie nie odezwie do tej powiedzmy 13?

Gość kuiuhgvcft6789
miał co odpisać bo w waidomosci zadałam pytanie

Gość sdfs
ale pewnie to bylo pytanie retoryczne :P weź mu coś napisz, a nie sie zastanawiasz, co zrobic.

Gość na sms
nie trzeba odpisywać od razu! Będzie chciał to odpisze. Ty nic nie rób bo wyjdziesz na zdesperowaną, nie bedzie miał do Ciebie szacunku.

Gość kuiuhgvcft6789
nie napiszę, bo wlasnie chce zeby miał do mnie szacunek, ale jeśli sie w ogole nie odezwie ?

Gość sdfs
Wspołczuje facetowi. Powiem wprost - umawia się z idiotką. "nie napiszę, bo wlasnie chce zeby miał do mnie szacunek" dorosnij i dopiero bierz sie za związki.

Gość kuiuhgvcft6789
taki mam zamiar - nie pisać. Ale głupie myśli do głowy mi przychodzą - a moze sms nie dotarł mój, a może coś... wiem, że to beznadziejnie głupie :/ to w ogóle mam nie pisać? czekać do końca, aż się odezwie? ten chłopak zainteresował mnie, sądzę że i ja się mu podobam, dawno nie byłam w zwiazku , chyba z 1 rok czasu, zawsze byłam nadgorliwa, pisałam, byłam zdesperowana, teraz tak nei jest, mam dystans, jestem wystopowana, zostało coś ze starej mnie - strach przed odrzuceniem - ale walcze z tym, nie daje po sobie poznać że mi zalezy bardzo itd...

w ogóle nie pisać. pomyśl - napiszesz drugą wiadomość, a on znowu nie odpisze. jak się będziesz wtedy czuła? to facet ma się starać i za Tobą latać, nie odwrotnie. niech on się bardziej wykazuje. wiem, że to łatwo pisać, ale zajmij się czymś może. pójdź na jakieś zajęcia, zakupy? z mojego doświadczenia wynika, że czytanie książek i oglądanie filmu nie pomaga, ale może jakaś wciągająca gra komputerowa (z planszówek polecam rummikub, zasad łatwo się można nauczyć, a rozrywka intelektualna super). odezwiesz się teraz i on będzie miał przewagę. a dlaczego nie idziecie razem na wesele?

Gość kuiuhgvcft6789
nie napiszę do niego - postanowione. jesli chodzi o wykazywanie sie - wykazuje sie. pisał czesto przez ten miesiac. mam plany na dzisiejszy dzien, wiec nie bede czekać az napisze, zajme sie tym co zaplanowałam. wiem ze to wesele z jego strony, nie pytalam z kim idzie bo sadzac po tym ze jest ulozony pewnie zaprosił duzo wczsniej jakas innej dziewczyne. oficjalnie nie jestesmy razem wiec nie gniewam sie ze z nim nie ide.

Gość kuiuhgvcft6789
zawsze biagalam i nic z tego nie mialam. postanowilam ze tym razem bedzie inaczej i efekty byly... nie wiem co sie stało, nie mam bladego pojcia... a powiedz mi - jezeli sie nie odezwie - to jutro nic nie pisac? a jesli pomysli sobie ze mie nie zalezy?

Gość kuiuhgvcft6789
kurde poruchałabym se go

Gość kuiuhgvcft6789
to nie ja pisałam

Gość kuiuhgvcft6789
ok napisał. jak mija dzien i coś tam co robi. jakby nigdy nic, moze sms moj wczoraj nie doszedł do niego? co teraz, odpisać czy nie ? czy tez niech sobie poczeka ? co radzicie?

Gość kuiuhgvcft6789
22 i 26