Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slayer nakurwia w słuchawkaach

Chyba jestem złoża, ale nie lubie mojego synka, wole męża.

Polecane posty

kocham go, ale jest on też dla mnie wielkim problemem, kiedys życie było prostsze mam dośc już :( utraciłam 70% życia towarzyskiego i zyskałam 200% więcej kłopotów. Nawet na co dzień piwka sie nie napić ani nic bo on jest pod opieką. a wy jak sobie radziciez dziecmi? cieszycie sie nimi czy nie??

Gość deszczowa piosenka 24
Może wybierz się do psychologa, on Ci coś mądrego doradzi. Może to taka depresja poporodowa...

Gość analiza liza
rzuć nim o podłogę

Gość mammmmaaaa
weź kobieto oddaj dziecko do rodziny zastepczej,tobie bedzie lzej a jemu napewno lepiej.nie wiem jak tak mozna mowic o wlasnym dziecku,

Gość sekjfnskj
Omg... Nawet piwka się nie możesz napić...biedactwo! Trzeba było pomyśleć o tym, zanim zaszłaś w ciążę... Teraz pozostaje ci już tylko śliski kocyk...;P

wolałabym żeby od razu miał np 7 lat, a te najgorsze pierwsze lata życia przemineły z wiatrem.

wybiore sie chyba do psychologa

Gość krisia28
Masakra,co z ciebie za matka,kobieto wez sie za siebie,ogarnij sie szkoda dzieciątka,ja tez sama wychowuje synka 5 lat,jesteśmy bardzo zwiazani ze soba,nie wyobrażam sobie zycia bez mojego dziecka,to najpiękniejsze chwile w zyciu jakie spedzam,

Gość ania z szumiących topoli
a mnie sie wydaje że to co czujesz jest normalne. dziecko to dziecko, kochasz własne i zrobisz dla nieo dużo. ale nie da sie tego porównać z miłością do męża. nic w tym diwnego że pierwszą Twoją miłością jest mąż a drugą syn..

Gość podarte rajstopy
Jesli to nie prowo, to szkoda mi twojego dziecka :( Rozmnażanie powinno być trudniejsze i niedostepne dla półmózgów, wtedy takie pustaki jak autorka nie mogłyby przynajmniej zachodzić w ciąże :O

Gość co wy chcecie
Tak powinno być że mąż jest na pierwszym miejscu a dziecko na drugim. To jest właśnie zdrowe podejście. Jak dla kogoś dziecko jest na pierwszym miejscu to z tego biorą się rozwody lub różne chore sytuacje typu synek już dorosły ożenił się a zakochana mamunia robi wszystko by zatruć życie synowej i rozbić małżeństwo