Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FUUUUUUJ

Czemu faceci nie lubią, gdy ich kobiety chodzą do facetów - ginekologów?????!!!

Polecane posty

Gość gość
bez sensu porownujesz sale operacyjna do rutynowej wizyty potwierdzajacej ciaze poza tym znam swoje prawa i ŻADEN konował mnie znikąd nie wywali - juz o to sie nie boj.

Gość gość
Musiałbym być idiotą, gdybym w ogóle chciał wchodzić razem z żoną do gabinetu. Dowolnego lekarza. Zresztą moja żona też musiałaby stracić rozum, żeby pchać się ze mną. Żadne z nas nie jest ubezwłasnowolnione, obydwoje jesteśmy dorośli.

Gość gość
12'54 ale z ciebie cap. Ciesz się że trafiałeś na lekarzy, którzy współczuli twojej żonie męża debila i ją przyjmowali. A twoje prawa do uczestniczenia w wizycie zależą tylko od zgody żony, ćwoku. I jak żona powie, że się nie zgadza to wylecisz z gabinetu z hukiem.

Gość gość
Musiałbym być idiotą, gdybym w ogóle chciał wchodzić razem z żoną do gabinetu. Dowolnego lekarza. Zresztą moja żona też musiałaby stracić rozum, żeby pchać się ze mną. Żadne z nas nie jest ubezwłasnowolnione, obydwoje jesteśmy dorośli. Brawo TY. tak jak juz pisalem kazdy na tym forum zawsze bedzie przekonywal do swojej najswietszej racji moja zona byla ze mna u urologa i co? nikt jej nie wywalal, nikt nie robil glupich uwag a lekarz jeszcze z nia zartowal i co mozna? mozna!

Gość gość
12'54 ale z ciebie cap. Ciesz się że trafiałeś na lekarzy, którzy współczuli twojej żonie męża debila i ją przyjmowali. A twoje prawa do uczestniczenia w wizycie zależą tylko od zgody żony, ćwoku. I jak żona powie, że się nie zgadza to wylecisz z gabinetu z hukiem. zgadza sie wyjde ale bez huku ale zona bedzie wtedy miala pare ladnych kilometrow w butach do przedreptania do domu

Gość gość
ale z drugiej strony dlaczego miala by mnie wywalac? my sie NICZEGO nie wstydzimy. a ze razem jak nam akurat pasuje to idziemy do lekarza to co w tym dziwnego? dentystke tez mamy jedna i na wizyte idziemy rodzinnie i siedzimy razem w gabinecie.

Gość gość
12'54 ale z ciebie cap. Ciesz się że trafiałeś na lekarzy, którzy współczuli twojej żonie męża debila i ją przyjmowali. A twoje prawa do uczestniczenia w wizycie zależą tylko od zgody żony, ćwoku. ooo widze argumenty sie koncza i zaczyna sie lapanie czego popadnie i wyzwiska cap debil cwoku tak tak tu wszyscy madrza a wieczorem na miescie to grzecznie na druga strone ulicy spitalacie

Gość gość
12:59 - ale jesteś świadomy, że nie kochasz żony, a do tego jesteś chorobliwie zazdrosnym egoistą? Naprawdę jej współczuję. Wyszła za kretyna.

Gość gość
12:59 - ale jesteś świadomy, że nie kochasz żony tak , a do tego jesteś chorobliwie zazdrosnym egoistą? pierwsze slysze Naprawdę jej współczuję. przekaze jej Wyszła za kretyna. widzialy galy co braly

Gość gość
13'02 jesteś naprawdę żałosny. Zapatrzony w koniec własnego nosa. Żal twojej żony.

Gość gość
12:59 - ale jesteś świadomy, że nie kochasz żony, a do tego jesteś chorobliwie zazdrosnym egoistą? Naprawdę jej współczuję. Wyszła za kretyna. X Minęłaś/eś się chyba z powołaniem. Taka dogłębna psychoanaliza po 1 stronie anonimowego forum kafe. Musisz mieć wybitne zdolności psychoanalityczne. Marnujsze tutaj swój talent i wycierasz niepotrzebnie guziczki w klawiaturce....

Gość gość
13:05 - przekaż żonie że jej nie kochasz. O ile masz jaja. Ale tacy jak Ty są tylko mocni na forach.

Gość gość
13'02 jesteś naprawdę żałosny. Zapatrzony w koniec własnego nosa. Żal twojej żony. Brawo ja :P nie wpolczuj mojej zonie. nie ma tak zle. zyje sobie jak paczek w masle. nigdy nie musiala pracowac i nie zanosi sie zeby musiala. ma nowe auto co 2 lata. pani basia 2 x w tygodniu przychodzi i sprzata dom za nia. na wakacje jezdzi gdzie sobie wymarzy. a ze ma 1 zakaz chodzenia do gina faceta? mysle, ze jej to wisi i 'jakos to przezyje'

Gość gość
13'08 - skąd pomysł o minięciu z powołaniem? Jesteś podręcznikowym przykładem, absolutnie niczym nie zaskakujesz, więc nawet nie mogę twojej wypowiedzi odebrać jako komplementu.

Gość gość
13:05 - przekaż żonie że jej nie kochasz. O ile masz jaja. Ale tacy jak Ty są tylko mocni na forach. a co ma milosc do zycia?

Gość gość
13'08 - skąd pomysł o minięciu z powołaniem? Jesteś podręcznikowym przykładem, absolutnie niczym nie zaskakujesz, więc nawet nie mogę twojej wypowiedzi odebrać jako komplementu. 'rzuc' podrecznikiem. autor, data wydania

Gość gość
13'08 - skąd pomysł o minięciu z powołaniem? Jesteś podręcznikowym przykładem, absolutnie niczym nie zaskakujesz, więc nawet nie mogę twojej wypowiedzi odebrać jako komplementu. 'rzuc' podrecznikiem. autor, data wydania xxx sorry czas minal czyli kolejna sciema

Gość gość
13'15 Chociażby Psychologia zaburzeń Butchera. A co do reszty, to może twoja żona reaguje na polecenia, z mojego punktu widzenia to nie koncert życzeń.

Gość gość
13'12 Sylwia już ty przestań pitolić .

Gość gość
13'19 - Czy uważasz, że każdy jest na twoje zawołanie? Mimo wszystko zaczynasz być interesującym przypadkiem. Może napisz coś o sobie?

Gość gość
13'19 - Czy uważasz, że każdy jest na twoje zawołanie? Mimo wszystko zaczynasz być interesującym przypadkiem. Może napisz coś o sobie? X coś o sobie

Gość gość
13'26 - musisz być aż tak przewidywalny?

Gość gość
prosty czlowiek ze mnie czarne jest czarne

Gość gość
13'40 - to, że jesteś prosty jest tak oczywiste, że mogłeś sobie darować.

Gość gość
Facet ma g****o do tego do jakiego lekarza chodzi żona. To ona sobie ma wybrać takiego lekarza lub lekarke który Jej odpowiada. Kobiety zostały (niestety) tak cudownie obdarzone przez naturę, że muszą pokonać wstyd w imię własnego zdrowia i przedłużenia gatunku. Tak jest z badaniami, tak jest z ciąża, tak jest przy porodzie. Facet może sobie co najwyżej pofukac w kącie, ale nie ma prawa żądać zmiany lekarza, bo to nie o jego zdrowie chodzi. Jeśli jej to odpowiada, to jemu chuj do tego

Gość gość
Facet ma g****o do tego do jakiego lekarza chodzi żona. To ona sobie ma wybrać takiego lekarza lub lekarke który Jej odpowiada. Kobiety zostały (niestety) tak cudownie obdarzone przez naturę, że muszą pokonać wstyd w imię własnego zdrowia i przedłużenia gatunku. Tak jest z badaniami, tak jest z ciąża, tak jest przy porodzie. Facet może sobie co najwyżej pofukac w kącie, ale nie ma prawa żądać zmiany lekarza, bo to nie o jego zdrowie chodzi. Jeśli jej to odpowiada, to jemu ch*j do tego xxx niezle, niezle, komus widze nerwy puszczaja....hehe no u mnie jest inaczej to JA ma DUZO do gadania i u mnie jest tak jak JA chce a jak sie nie podoba to droga wolna (mam rozdzielnosc majatkowa) zreszta zona jest na tyle madra, ze nie robi o to wielkiego 'halo' jak to niektorzy 'zagotowani juz' forumowicze

Gość gość
A co to za przyjemnosc dla meza widziec kobiete w trakcie badania ci. P..ki. Dla wiekszosci kobiet badanie ginekologiczne to nic fajnego. Nie znam kobiety ktora idzie do ginekologa z mysla ze ja facet podotyka i ona orgazmu dostanie. Co wiecej to jest stres no ale leczyc robic badania trzeba. Taki maz to zboczeniec musi byc.

Gość gość
A co to za przyjemnosc dla meza widziec kobiete w trakcie badania ci. P..ki. Dla wiekszosci kobiet badanie ginekologiczne to nic fajnego. Nie znam kobiety ktora idzie do ginekologa z mysla ze ja facet podotyka i ona orgazmu dostanie. Co wiecej to jest stres no ale leczyc robic badania trzeba. Taki maz to zboczeniec musi byc. XXX przeczytaj uwaznie tytul watku: to nie o przyjemnosci badania gin. cos ci sie pomylilo

Gość gość
Jak się dorastało w małym miasteczku, gdzie w domu nie miało się nic do powiedzenia tak bywa. Trzeba odreagować.

Gość gość
A co to za przyjemnosc dla meza widziec kobiete w trakcie badania ci. P..ki. NIE WIEM X Dla wiekszosci kobiet badanie ginekologiczne to nic fajnego. X A DLA MNIEJSZEJ CZESCI TO COS FAJNEGO? X Nie znam kobiety ktora idzie do ginekologa z mysla ze ja facet podotyka i ona orgazmu dostanie. X A ILE KOBIET ZNASZ? NA SWIECIE JEST ICH COS KOLO 2MLD X Co wiecej to jest stres no ale leczyc robic badania trzeba. Taki maz to zboczeniec musi byc. X SKORO TAK PISZESZ TO MUSI TAK BYC