Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudzia16

Posikalam sie ;/ jaki wstyd !

Polecane posty

Dziewczyny,zenada :| spalam wczoraj u mojego faceta i... W nocy sie posikalam ! Pierwszy raz w zyciu od kad pamietam bo nawet w dziecinstwie mi sie to nie zdazalo :| rozumiecie to? Posilkalam mu sie na lozko,nigdy tego nie przezyje,matko kochana jaki wstyd ! Nie wiem dlaczego,moze wypilam za duzo soku przed spaniem?? No ale w sumie to bylam sie przeciez jeszcze pozniej zalatwic... :| chyba mialam szczescie ze moj T. byl wczoraj najebany i spal jak zabity .. Ale ja nie mialam zadnych ciuchow na przebranie ! Masakra !! Jak sie obudzilam to nie wiedzialam co zrobic z posciela i wgl ze soba :| ! Jeszcze na dodatek T. mial przeze mnie mokra koszulke :| jaki wstyd ! Co wy byscie na moim miejscu zrobily? A ja juz nigdy nie napije sie na noc :| kurwa nigdy !

Gość ewefwef
Spałaś w ciuchach? :O

Nuno. Kiedy to wlasnie nie jest prowo.A uwierz mi,.ze bardzo bym chciala aby tak bylo... Ja myslalam ze sie ze wstydu spale a wy mi mowicie ze to prowo...

Gość yyu6tgh
Ja miałam gorzej - posikałam się w pierwszej klasie LO, w ławce...

Ale jak w lawce ? To nie wytrzymalas ? Unite jakby to bylo takie proste he mial suche gacie :D

Gość meksykanka1
rudzia mnie tez sie to zdazylo ale na wakacjach i myslalam ze zapadne sie pod ziemie... posikalam sie ze smiechu, kolezanka mnie tak rozmieszyla,ze usiadlam na schodach-nie moglam ustac i do tego sie posikalam... mieszkalysmy wtedy u znajomych,wiec zeby sie umyc i przebrac musialam przejsc przez ich mieszkanie (zeby wejsc do naszego pokoju) a oni oczywiscie zaczepili nas i pytali jak minal dzien, co robilysmy, a ja z taka plama na spodnicy... nie wiem czy skojarzyli czy nie.. mam nadzieje ze pomysleli ze wracam mokra po basenie... :D to bylo straszne! domyslam sie co czulas! Twoj chlopak sie zorientowal?

Gość meksykanka1
bylo mi mega glupio przed kolezanka, ale ona zrozumiala, sama mowila ze przez smiech kiedys zwymiotowala :D

Meksykanka 1- nie wiem czy sie zorientowal ale na poczatku to mi sie pytal czy moze piwa na lozko nie wylal ale jak nie chcialam sie rano z nim bzykac co rzeczywiscie musialo dziwnie wygladac bo u nas seks to jak sniadanie i kolacja hehe to zaczal dziwnie sie patrzec.. Chuj kazdemu moze sie zdarzyc ale czemu akurat w noc ktora spedzalam u niego ? :D

Gość jak byl najebany
to mu chyba wszystko jedno, ale obciach rzeczywicie to trzeba przyznac, nie dziwie sie, chyba bym sie na jakis czas wycofala az wszyscy zapomna

Gość mokra wloszka
Mi sie zdarzyło zsikac w nocy po porodzie. Na szczescie moj maz nie zajarzyl i stwierdził, ze to ponoc byly jeszcze wody plodowe:) Poszłam z tym do mojej połoznej i kazała cwiczyc te mięsnie, przed snem tez nie pije i ide sikac nawet jesli chce mi sie malo sikac.

przepraszam dziewczyny,, wiem, ze to traumatyczne doswiadczenie i nie zazdroszcze, ale poplakalam sie prawie ze smiechu czytajac Was hahaha ale naprawde wspolczuje :D

Gość gupie provo
ic stont

Gość hej hej kup se klej
Autorko, a może to nie Ty się posikałaś tylko Twój chłopak (wnioskuję z tego, iż był pijany)???? Myślę, że mogło tak być , bo kiedyś miałam koleżnakę, której chłopak jak się najebał to szczał w łóżko (jak dla mnie to alkoholizm zaawansowany) i dlatego między innymi się z nim rozstała.

hej hej kup se klej- ale on mial gacie z przodu sluche a ja cale mokre :| w sumie "dzien bez buraka to dzien stracony" :D

A teraz jestem u mojego faceta i on mnie przpraszal za to ze chyba nalal do lozka w nocy i ono tak przesaklo haha to by bylo mozliwe ale ja wiem ze to ja xD niech se mysli

Gość tak i owaka
ha ha ha a pewnie niech se myśli! następnym razem się tak nie upije:)

Gość BlondiiiiSweet
Ja zsikalam sie w nocy przysnil mi sie kibelek Ale my facet powiedzial ze blondynom sie nie wierzy bo w noc w kturom sie zsikalam spalam u sb