Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona sie czuje fajna, bo

Kolezanka pisze do mnie tylko po to zeby sie pochwalic,a ja juz mam tego dosyc..

Polecane posty

poszla do szkoly do innego miasta i poznala o dziwo kilku znajomych zreszta mi cale swoje zycie opowiada jakby mnie to obchodzilo. niby sie trzymamy ale skoro ja taka nie jestem to i ona sie powinna dostosować. co sadzicie? jak to rozegrac? moze przesadzam?

Ale widac jak wyswietle wiadomosc. Powiedzmy ze trzymalysmy sie tzn ona mnie osaczała w szkole ciagle. Teraz jest super, moge w koncu odetchnąć :D a ona zaraz z pretensjami ' no jestes ? czemu nie odpisujesz ? " 10 wiadomosci a jak nie odpisze to potem foch a za chwile i tak znowu

w sumie to sie nie dziwie ze poznała skoro zyc nie daje nikomu

Gość dziaddek
wlasnie takich typow nie lubie co caly czas sie przechwalaja strasznie to wkuu...rwia

Gość napisz ze cie to nie interesuj
e i tyle

ale to chyba bedzie chamskie, jak delikatnie to zalatwic zeby ja przytemperowac?

no wlasnie ta tak samo , wiekszosc jej spraw, czasem zapyta co u mnie, rzadko pociagnie temat czy dopyta tylko chyba z grzecznosci pyta a zaraz zaczyna o sobie. Wkurwia mnie to, a ona chyba nie widzi problemu. Zerwalabym z nia znajomosc ale odbilo by sie to na wspolnych znajomych i tym,ze bywam w jej miejscowosci bardzo często i gdy np nie ma dojazdu moge przenocować a tak to gdzie pojde jak nawet nie ma jakiegos zajazdu, totalna dziura

Dzisiaj to juz przegiela, zapytała czy jestem no i nie wiedzialam ze to od niej wiadomosc, odpisalam ze tak to zaczela sie chwalic ze zaraz wychodzi z domu, ze byla na jakiejs imprezie, ze ktos do niej zagadał i chyba z 5 wiadomosci pod rzad, specjalnie odpisalam z telefonu i napisalam zeby wolniej pisala bo nie nadazam na tel a ona ok to pa :D:D

Gość niuqaoj
Mam taki sam problem. Moja koleżanka ciągle się przechwala i czuje, że drwi sobie ze mnie. Kiedyś była normalna i można było z nią pogadać, bardzo ja lubiłam. Teraz nie mogę znieść tego jej ciągłego pieprzenia o sobie. I jest tak samo jak w Twoim przypadku, niby zapyta co u mnie, ale zanim odpisze to ona znów o sobie. Albo opowiadam jej np jakaś historie to ona kompletnie mnie zlewa, pisze lakonicznie lub wtrąca się w zdanie. Ech najchętniej zerwałabym tą znajomość, ale ona zaraz nagada na mnie głupot do innych i w ogóle.

Eh.. rozumiem Cie ale niestety nie wiem co doradzić z wiadomych powodów. Moja chyba sobie ze mnie nie drwi, albo tego nie widzę... Jakie moze byc wyjscie z tej sytuacji? Moze ktos doradzi?