Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek12

Firma KADRY CARGO We Wrocławiu

Polecane posty

Gość jacek12

Czy ktoś miał jakieś doświadczenia z firma KADRY CARGO We Wrocławiu ? Proszę o szczere odpowiedzi bo oni dzownili do mnie i zaprosili mnie na szkolenie ktore jest w bielanach wrocławskich a ja mam tam około 350 km.

Gość jacek12
Dodam że na wielu forach czytałem że to oszuści i naciagacze co myślicie. Pracował ktoś przez to biuro ??

też mam ten sam problem. Jestem zaproszony na testy montera rusztowań i mam ładną drogę do przejechania i trochę się zastanawiam czy warto po opiniach, które przeczytałem w internecie. Fakt faktem, że większość z nich była pisana 2 lata temu ale nie wiem czy coś się zmieniło od tamtej pory. Proszę o info na temat wyjazdów za granice z tą firmą

Nie miałam do czynienie osobiście, ale słyszałam że dużo ludzi szkolą i biorą na to kasę, ale dla niewielu przeszkolonych mają potem pracę na dlużej

Gość pracownicy kadr
firma daje praca owszem - ale nie tak jak jest w ogłoszeniu em - shaven to jedna wielka sciema oni nikogo jeszcze tam nawet nie wyslali i jest to ich tylko chasło reklamowe "PRESTIŻOWY PROJEKT", ale smieciowe umowy, pozatymm zawsze brakuje godzin, czesto sie zdarza ze daja jakies kary za nieobecnosc w pracy kiedy to mimo to bywa sie w pracy i nie placa za ten dzien! o wszystko sie trzeba prosic! Pracownicy w biurze traktuja pracowników jak murzynów do pracy oraz bezmuzgich idiotów, ktorych to mozna oszukiwac bo i tak beda pracowac!

Gość Asgard
kadry to typowa agentura pracy,traktuja ludzi jak numer statystyczny,na start i nabranie doswiadczenia jest ok,ciagle problemy przy wyplatach to norma,ginace godziny ,kary,stawki,itp co bardziej nerwowi nie wytrzymaja...dojazdy do pracy po 120km to standard w jedna strone oczywiscie,polecam naprawde ostrym gracza umiacym walczyc o swoje,panowie z doswiadczeniem monterskim i znajomoscia angielskigo maja z gorki bo w kadrach wiedza ze zawsze mogom zmienic firme

Gość gość
witam, szukam ludzi, ktorych oszukala polska firma KADRY, KADRY CARGO czy KADRY CARGO INDUSTRIAL, .......SERWICE itp. dla wyjasnienia powiem ze ze chodzi o ZAPLATE ZA PRACE na rzecz tej firmy. moj nr kontaktowy: +31 617 800 544 jesli jest ktos poszkodowany lub chce wiedziec wiecej co mozna z tym zrobic to zapraszam - bo sam SADZE SIE Z TA FIRMA. moge tez pomuc tym osobom ktore także zostaly oszukane przez ta firme.

Gość gość
witam, szukam ludzi, ktorych oszukala polska firma KADRY, KADRY CARGO czy KADRY CARGO INDUSTRIAL, .......SERWICE itp. dla wyjasnienia powiem ze ze chodzi o ZAPLATE ZA PRACE na rzecz tej firmy. moj nr kontaktowy: +31 617 800 544 jesli jest ktos poszkodowany lub chce wiedziec wiecej co mozna z tym zrobic to zapraszam - bo sam SADZE SIE Z TA FIRMA. moge tez pomuc tym osobom ktore także zostaly oszukane przez ta firme.

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość Matis
Mnie też oszukali. Proszę się ze mną skontaktować. Mój nr tel 535 943 084

Gość gość
UWAGA FIRMA SZUKAJACA PRACOWNIKOW POD NAZWA - European Training & Testing Poland Sp. z o.o - TO SA KADRY - oni cały czas zmieniaja nazwe tak samo jak siedzibe

Gość gość
uwaga firma szukajaca pracownikow pod nazwa - european training & testing poland sp. z o.o - to sa kadry

Gość gość
uwaga firma szukajaca pracownikow pod nazwa - european training & testing poland sp. z o.o - to sa kadry

Gość gość
UWAGA FIRMA SZUKAJACA PRACOWNIKOW POD NAZWA - European Training & Testing Poland Sp. z o.o - TO SA KADRY - oni cały czas zmieniaja nazwe tak samo jak siedzibe

Gość gość
to gdzie jest k***a inspekcja pracy jak tak sie zachowują, winno się takim idiotom właścicielom raz na zawsze zakazać prowadzenia jakiegokolwiek zakładu pracy, no ale w tym p*********m złodziejskim kapitalistycznym kraju to wszystko wolno, widocznie właściciele to osoby mające szerokie plecy

Gość gość
cwaniaczek ma poprostu LUDZI ZA NIC - bo ma ich pieniadze i latwo sie nie placi czyichs ciezko zarobionych pieniedzy.....

Gość gość
Banda oszustów i idiotów i wyzyskiwaczy . Najgorsza firma jaka znam a prezes to burak który nawet nie potrafi złożyć zdania. Panie w biurze tez oszustki kłamią jak z nut ( Lidia i Tamara chyba miały na imię). Na terminowe wypłaty nie ma co liczyć a jak już przeleją na konto to oszukują z godzinami i wlepiają jakieś kary nie wiadomo za co. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ, LEPIEJ POSZUKAJCIE PORZĄDNEJ FIRMY BO TU STRACICIE ZDROWIE I NERWY NIC NIE ZAROBICIE

Gość gość
panowie jesli jestescie oszukani przez te firme to prosze o kontakt telefoniczny moj nr + trzy jeden szesc jeden siedem osiem zero zero piec cztery cztery pod tym munerem mozecie sie z mna skontaktowac ja zalorzylem tego bloga i trwa proces w sprawie ustalenia stosunku pracy, wyplaty wynagrodzenia i kilku innych należnych pracownikom w delegacji świadczen

Gość gość
panowie jesli jestescie oszukani przez te firme to prosze o kontakt telefoniczny moj nr + trzy jeden szesc jeden siedem osiem zero zero piec cztery cztery pod tym munerem mozecie sie z mna skontaktowac ja zalorzylem tego bloga i trwa proces w sprawie ustalenia stosunku pracy, wyplaty wynagrodzenia i kilku innych należnych pracownikom w delegacji świadczen

Gość gość
bylem pracownikiem tej firmy - oddelegowany do pracy na terenie Holandii oraz Belgii. od 22 sierpnia 2013 roku trwa proces przeciwko Kadry Cargo & Industrial Services Sp. z o. o. SYGNATURA AKT: VI P 257/14 o wydanie Świadectwa Pracy, wypłaty wynagrodzenia, wypłaty należnych diet pracownikowi za prace w delegacji poza miejscem zamieszkania, wypłatę odszkodowania wynikającego z faktu istnienia stosunku pracy oraz wypowiedzenia jej bez podania przyczyny itp. jednym słowem nie jest to firma którą można polecać innym ponieważ jest to banda złodziei, oszustów, kłamców itp. Nie płacą na czas, kiedy im się to podoba. notoryczne opóźnienia z pieniędzmi. Nie ludzkie traktowanie pracownika przez przełożonych, notoryczne karanie nie wiadomo za co i z jakiego powodu - widocznie za dużo zarobiłeś i trzeba czymś zredukować Twoje wynagrodzenie. notorycznie dają ci do podpisania jakieś dokumenty, które są nie zrozumiale dla ciebie w obcym języku lub w ogóle IN BLANCO - które później mogą w dowolny sposób sobie formować oraz wpisać co będzie im wygodnie. jeśli jesteś gotów pracować ZA DARMO w złodziejskiej firmie to proszę idź do KADR bez względu pod jaka nazwa się teraz kryją ponieważ oni w ostatnim czasie często zmieniają nazwę np: European Training & Testing Poland Sp. z o.o - TO SA CAŁY CZAS TE SAME KADRY lub dziś z tego co słyszałem ale nie wiem jak się to dokładnie pisze GRUPA "GON" (GON napisałem - fonetycznie, tzn tak jak się słyszy a nie pisze). z siedziba w DORDRECHT, SPIEL 50 - TO POPRZEDNIA SIEDZIBA. Na dzień dzisiejszy maja juz nowy adres: European Training & Testing - także w DORDRECHT ale nie pamiętam już dokładnie nazwy ulicy ale jest to w lini prostej ok. 1 km dalej z pozdrowieniami: były pracownik firmy KADRY, który spośród niewielu odważył się i pozwał ich do SADU PRACY

Gość gość
bylem pracownikiem tej firmy - oddelegowany do pracy na terenie Holandii oraz Belgii. od 22 sierpnia 2013 roku trwa proces przeciwko Kadry Cargo & Industrial Services Sp. z o. o. SYGNATURA AKT: VI P 257/14 o wydanie Świadectwa Pracy, wypłaty wynagrodzenia, wypłaty należnych diet pracownikowi za prace w delegacji poza miejscem zamieszkania, wypłatę odszkodowania wynikającego z faktu istnienia stosunku pracy oraz wypowiedzenia jej bez podania przyczyny itp. jednym słowem nie jest to firma którą można polecać innym ponieważ jest to banda złodziei, oszustów, kłamców itp. Nie płacą na czas, kiedy im się to podoba. notoryczne opóźnienia z pieniędzmi. Nie ludzkie traktowanie pracownika przez przełożonych, notoryczne karanie nie wiadomo za co i z jakiego powodu - widocznie za dużo zarobiłeś i trzeba czymś zredukować Twoje wynagrodzenie. notorycznie dają ci do podpisania jakieś dokumenty, które są nie zrozumiale dla ciebie w obcym języku lub w ogóle IN BLANCO - które później mogą w dowolny sposób sobie formować oraz wpisać co będzie im wygodnie. jeśli jesteś gotów pracować ZA DARMO w złodziejskiej firmie to proszę idź do KADR bez względu pod jaka nazwa się teraz kryją ponieważ oni w ostatnim czasie często zmieniają nazwę np: European Training & Testing Poland Sp. z o.o - TO SA CAŁY CZAS TE SAME KADRY lub dziś z tego co słyszałem ale nie wiem jak się to dokładnie pisze GRUPA "GON" (GON napisałem - fonetycznie, tzn tak jak się słyszy a nie pisze). z siedziba w DORDRECHT, SPIEL 50 - TO POPRZEDNIA SIEDZIBA. Na dzień dzisiejszy maja juz nowy adres: European Training & Testing - także w DORDRECHT ale nie pamiętam już dokładnie nazwy ulicy ale jest to w lini prostej ok. 1 km dalej z pozdrowieniami: były pracownik firmy KADRY, który spośród niewielu odważył się i pozwał ich do SADU PRACY

Gość gość
Jak najdalej od złodziejskich i kłamliwych trutni

Gość powod
szukam ludzi, ktorych oszukala polska firma KADRY, KADRY CARGO czy KADRY CARGO INDUSTRIAL, .......SERWICE itp. dla wyjasnienia powiem ze ze chodzi o ZAPLATE ZA PRACE na rzecz tej firmy. moj nr kontaktowy: +31 617 800 544 jesli jest ktos poszkodowany lub chce wiedziec wiecej co mozna z tym zrobic to zapraszam - bo sam SADZE SIE Z TA FIRMA. moge tez pomuc tym osobom ktore także zostaly oszukane przez ta firme.

Gość gość
witam, szukam ludzi, ktorych oszukala polska firma KADRY, KADRY CARGO czy KADRY CARGO INDUSTRIAL, .......SERWICE itp. dla wyjasnienia powiem ze ze chodzi o ZAPLATE ZA PRACE na rzecz tej firmy. moj nr kontaktowy: +31 617 800 544 słownie numer telefonu poniewaz administrator strony czesto usówa cyfry: + trzy jeden szesc jeden siedem osiem zero zero piec cztery cztery. jesli jest ktos poszkodowany lub chce wiedziec wiecej co mozna z tym zrobic to zapraszam - bo sam SADZE SIE Z TA FIRMA. moge tez pomuc tym osobom ktore także zostaly oszukane przez ta firme.

Gość gość
witam, szukam ludzi, ktorych oszukala polska firma KADRY, KADRY CARGO czy KADRY CARGO INDUSTRIAL, .......SERWICE itp. dla wyjasnienia powiem ze ze chodzi o ZAPLATE ZA PRACE na rzecz tej firmy. moj nr kontaktowy: +31 617 800 544 słownie numer telefonu poniewaz administrator strony czesto usówa cyfry: + trzy jeden szesc jeden siedem osiem zero zero piec cztery cztery. jesli jest ktos poszkodowany lub chce wiedziec wiecej co mozna z tym zrobic to zapraszam - bo sam SADZE SIE Z TA FIRMA. moge tez pomuc tym osobom ktore także zostaly oszukane przez ta firme.

Gość gość