Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cie ka wski

Fisting?

Polecane posty

Tak Amator, jestem emerytka. Za to ty musisz być chyba licealista, skoro nie widzisz różnicy pomiędzy wlozeniem 3 palców a pięści :O (niewspominając o języku :O )

A ja zapytałam czy rozmawiałaś z każdym normalnym wg. ciebie facetem. Czy czy normalny facet to taki, który wkłada 2,3 palce czy taki co ich wcale nie wkłada? Ja uważam, ze to czy wkłada palce czy penisa czy dłoń całą nie nakreśla go czy jest normalny czy nie. Trochę przesadziłaś Nei droga, dobrze wiesz. A to z żyrafą całkowicie nie trafione. Mówisz, ze nic nie stwierdZiłaś? Czy rzeczywiście? Proszę nie oszukuj. :]

Nei No to jak w końcu? Nie muszę udowadniać czy muszę? Napisałas bym ci udowodniła, ze każda żyrafa ma taką samą ilość łatek. Teraz mówisz, ze nic nie udowadniać? Zdecyduj się. ;]

Nigdy nie próbowałam i nie zamierzam, ale z pewnością są takie osoby i myślę, że czasy w jakich żyjemy sprzyjają temu żeby takich osób przybywało... coraz więcej osób szuka nowych doznań i eksperymentuje.

Jego normalności nie określa to, czy wkłada 2,3 czy 4 palce, pięśc czy stopę tylko jego normalność określa anatomia. Czyli ma normalnej (czyli typowej, przeciętnej) wielkości penisa i normalnej (czyli typowej, przeciętnej) wielkości dłonie i palce. Karzelek być może będzie musiał wesprzeć się pięścia, a wielkoludowi i jeden palec może wystarczyć.

Nei karzełek powiadasz? :]]]] Nie opierajmy się na gdybaniu. Bo gdyby babka wąsy miała, dziadkiem by była. :]

Bo, wiesz co - odwołuje wszystko, co napisałam. Masz racje, mylilam się od początku. A teraz usiądz wygodnie w fotelu, położ się, czy co tam chcesz...

Niektórzy liżą monitor. Nei nie mów mi co mam robić, oki doki? ;] I nie poddawaj się tak łatwo. ;] To, że ja mam inne zdanie na temat nie znaczy, że każdy musi mieć takie jak ja. Umiesz się z tym pogodzić? ;]

Umiem się z tym pogodzić. Czasem tylko lepiej jest odpuścić niż ciągnąć coś do znudzenia :)

nei_nei Normę wyznacza większość. Mam Cię ;-) Czyli przyznajesz, że kobieta dominująca to wybryk natury? ;-)

Gość fdsfdsfdsfsdf
Androgen jakby tak patrzeć to wszyscy lubiący BDSM to wybryk natury, bo zdecydowana większość ludzi nie ma takich skłonności.

To Nei napisała, że normę wyznacza większość. Czekam więc na jej odpowiedź.

Według badań prof. Izdebskiego większość mężczyzn nie uprawia i nie lubi seksu oralnego. Czy to oznacza, że mój mąż jest nienormalny? 😴

A ja zapytałam czy rozmawiałaś z każdym normalnym wg. ciebie facetem. Czy czy normalny facet to taki, który wkłada 2,3 palce czy taki co ich wcale nie wkłada? Ja uważam, ze to czy wkłada palce czy penisa czy dłoń całą nie nakreśla go czy jest normalny czy nie. Trochę przesadziłaś Nei droga, dobrze wie Tu musze poprzec wypowiedz. Ja osobiscie ie urawiam bo mnie to nie jara a poza tym jestem ze tak powiem w srodku niezapojemnosciowa i moj facet nie bylby w stanie wlorzyc mi nawet jednej trzeciej dloni. Znnam kobiete, ktora po 3 dzieci jestw w stanie uprawiac tego typu zabawy. Znam tez taka ktora bawiac sie w ten sposob stracila macice. Wg mnie to indywidualna kwiesta kazdej pary...

"Wynika z tego że Izdebski w dupie był i gówno widział :)" Skąd wiesz? Jakieś badania zrobił. Może na zbyt małej grupie osób. Może na niezbyt reprezentacyjnej. Może ludzie kłamali. Nie wiem. Ale po pierwsze nie możemy z góry zakładać, że wiemy co robi/lubi większość. A po drugie normy nie wyznacza tego co robi/lubi większość. Równie dobrze możnaby stwierdzić, że większość ludzi nie lubi ozorka, a więc jedzenie ozorka jest nienormalne.

Jest nienormalne. W języku polskim słowo "normalny" jest synonimem zarówno słowa "zdrowy umysłowo(3)" jak i "typowy" (4). Jedzenie ozorka (lub np. małpiego mózgu) jest nietypowe. Nietypowe = nienormalne. "normalnyI 1.taki, jaki powinien być 2.najczęściej spotykany 3.zdrowy psychicznie i fizycznie 4.mający wszystkie przypisane sobie cechy, typowy normalnyII bilet pełnopłatny" I "norma 1.ustalona, ogólnie przyjęta zasada 2.ilość, miara, granica przewidziana jako wymagana lub obowiązująca w jakimś zakresie 3.ilość pracy wyznaczona do wykonania w określonym czasie 4.pełny lub skrócony tytuł dzieła wypisany drobnym drukiem na dolnym marginesie pierwszej kolumny każdego arkusza drukarskiego książki" Jeżeli coś jest ustanowione przez ogól, musi stanowić (lub w zamyśle być akceptowalne przez) większość. I Co nie oznacza, ze wybryk natury nie ma prawa istnienia

Najzabawniejsze jest to, że cała dyskusja się rozwinęła dlatego, ze napisałam, ze normalnemu (czyli typowemu) facetowi wystarczą do zaspokojenia kobiety palce, nie ma potrzeby pchac tam pięści.