Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna bulwersacja

Jak dowalić sędziemu chamowi?

Polecane posty

Gość pełna bulwersacja

Na rozprawie najpierw kazał mi się przesiąść jak uczennicy, oczywiście tonem nie znoszącym sprzeciwu. Potem traktował mnie jak szmatę chcącą wyrwać komuś majątek choć ubiegam się o swoje własne pieniądze od zamożnej osoby. Nota bene pozwanego odpytał czy handluje narkotykami bo to dochodowy interes w ramach sądowego żartu, po którym rechotał sam. Dostało się też młodej protokolantce: "nie umie pani pisać czy co?" wywrzeszczane na całą salę. Szkoda, że go nie nagrałam, idioty. Mogę mu jakoś inaczej dokopać, jest znany w naszej miejscowości jako gbur i cham kompletny????

Gość najlepiej dowalic
renkom prawom

Gość sedziowie u nas sa kochani
nie do ruszenia :P sedzia dostanie wyplate nawet jezeli zamkna mu sad a jemu nie bedzie sie chcialo jezdzic do innego sadu, sedzia NIE odpowiada za nic, czy ulaskawi morderce, ktory wyjdzie i zabije znowu czy zamknie niewinnego, kompletnie nie ma zadnej odpowiedzialnosci, wiec wiesz, twoja urazona duma nie wywrze na nikim zadnego wrazenia. witaj w panstwie prawa.

Gość Pawełku S z Białegostoku
zdobywanie dowodów w sposób bezprawny sie nie liczy w sadzie takze baju baj :D

Gość pełna bulwersacja
Zamierzam napisać skargę do prezesa sądu i przewodniczącego wydziału na zachowanie tego dziada. Mam nadzieję, że podobnych skarg mają na niego całe tomy. I chyba napiszę do TVN bo to naprawdę skandal taki kmiot jako sędzia! Na dodatek dołożę mu pracy bo zażądam uzasadnienia wyroku na piśmie, a potem oczywiście apelacja. Wszyscy powinniśmy się wziąć za takich chamów!