Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna mama

mamusie pomóżcie chociaż raz

Polecane posty

Gość bezrobotna mama

mam wielką prośbę, doradźcie jak napisać ciekawy list motywacyjny, taki który przykuje uwagę i zaciekawi czytelnika moją osobą. staram się o stanowisko referenta do spraw administracji w areszcie śledczym. czyli na sekretarkę:) mam już doświadczenie na sekretariacie. nie chcę pisać czegoś w stylu "....nadmieniam iż jestem punktualna, skrupulatna blebleble .." poradźcie coś oryginalnego

Gość Zarty sobie robisz
Kobieto ,starasz sie o takie stanowisko a nawet nie potrafisz 5 zdan zloyc? wiec doprawdy jak nawet z tym masz problem to sobie odpusc Pozniej widzimi na stanowiskach jakie niedorajjdy pracują ,ze nawet ktos za ciebie musial pisac w sprawie przyjecia do pracy ,bo sama juz tego nie potrafisz

Gość jejku*
Ja Ci nie pomogę, bo wnerwiają mnie ludzie, którzy kalecza mój język ojczysty :-O " na sekretariacie" ... bez komentarza...

Jestem tego samego zdania co kolezanka wyzej. Do pracy tez nikt za ciebie nie pojdzie. Chcesz dostac dobra prace to musisz sama o nia zawalczyc. Powodzenia:)

Gość dkuhnerjrjwe
już ci pomogły egoistki jedne,

Gość bezrobotna mama
nie wiem czemu takie jesteście zgryźliwe i uszczypliwe? jak bym was poprosiła o pomoc rzeczową to byście napisały weź się do roboty, odetnij net itp, a ja proszę o zwykłą radę czym można uświetnić list motywacyjny, co nie oznacza, że sama nie umiem go napisać. i daruj sobie komentarze o niedorajdach bo nie znasz mnie i nie wiesz do kogo piszesz. ja po jednym poście nie oceniam czy ktoś jest kulturalny czy nie a po niektórych od razu widać.

A wiec pomoz sama skoro egoistka nie jestes. Od kiedy to ktos ma za kogos pisac list motywacyjny na rozmowe kwalifikacyjna tez wysylacie sobie znajomych w waszym imieniu? Ja tak to odbieram.

Nie chce Cie zniechecac ale tj stanowisku publ i pewnie juz jest obstawione "swoimi" :( niestety ale tak teraz jest w Pl- wszytsko za znajomosci normalnie prace rzadko kto dostaje.

Gość bezrobotna mama
dkuhnerjrjwe > domyślałam się, wszystkie takie elokwentne i na stanowiskach ale ciężko spotkać jakąś pomocną Kobietę Sukcesu na tym forum.

Gość bezrobotna mama
domyślam się, ale nie zaszkodzi mi aplikować, nic mnie to nie kosztuje, może będę miała farta... rollie widocznie widzisz tylko to co białe i czarne, a nie dostrzegasz barw pomiędzy, a szkoda.

Gość nie kalecz
nie "ciężko spotkać", ale "trudno spotkać". Coś ty robiła tam 'na sekretariacie'??

Gość i wlasnie dlatego
nie mieszkam w pl bo tutaj tylko zawisc i zazdrosc a jak rodaka o pomoc poprosisz to dostaniesz kopa w dupe i tyle jeszcze cie zwyzywaja na odchodne. Polskie suki.

ten niby nabor to jest taki "na biby" zeby w papierach mieli a tak naprwde to od dawno te stanowiska sa juz obstawione swoimi.

Gość babolinoxx
Pozdro dla klajstra, krucyfixa, jamochłona i paparzyna!!!!!!!!!!!!! x x x x x x x x x x x x x x

Gość autorko nie pomoge ale
wybralas zle forum na takie pytania,poczytaj na necie,jest tego pelno,jak udoskonalic list motywacyjny,skladaj smialo,a noz sie uda ;) i popieram post powyzej,w 100% polskie suki,oczywiscie tylko te poyebane co zazdroszcza i od razu wszystkich jebia z blotem-katastrofa.

Gość hmmm.................
Wszystkie cie wyzywaja, bo samie nie wiedza, co mozna by napisac. Wiec lepiej popieprzyc, zamiast przyznac, ze samemu sie jest niedorajda.... Jakbys zapytala o zupki i kupki, to od razu bys miala mnostwo odpowiedzi, bo obecne tu matki lubia sie madrzyc. 5 stron by o tych kupach dyskutowaly. A ze pytasz o list motywacyjny, w przypadku, gdzie wiekszosc mamusiek siedzi na utrzymaniu meza lub na tzw. macierzynskim, trudno oczekiwac od takich kobiet porady. Skorzystaj z rady mojej poprzedniczki, ktora wydaje sie byc tu wyjatkiem. Przegladnij inne forum :)

Gość bezrobotna mama
wszystkim sympatycznym osobą dziękuję za wypowiedzi a w szczególności autorko nie pomoge ale. Tobie również życzę powodzenie. :)

Gość narkołykk
nie boisz sie ze wrazie buntu peknie ci dupsko ???

Gość bezrobotna mama
hmmm................. trafiłaś w sedno:)

Gość Laryssa83
Nie ma za co ;) i "nie" dziekuje ;) aaa i moge mniej wiecej Ci powiedziec,ja napisalam w swoim,ale nie po opolsku bo tam nie mieszkam,mniej wiecej swoje wszystkie walory,no takie "tradycyjne" ze pracuje szybko dokladnie itp,uzylam tez takiego zdania mniej wiecej ze u mnie nie tylko musi czysto wygladac i jest dokladnie wszystko zrobione,ale tak jest,cos w tym stylu,ciezko mi na polski to tak przetlumaczyc.No i ze przywiazuje bardzo duza uwage do detali,ze mam bardzo dobry kontakt z ludzmi,jestem mila i takie tam same swoje cechy,moj wrodzony talent do komunikowania sie pozwala mi na komunikowanie sie z ludzmi o roznych charakterach i pozwala na rozwiazanie ewentualnych problemow i takie tam" pierdoly",no ale to pewnie juz sama wiesz ;)

Gość Laryssa83
ahhh to ja autorko nie pomoge ale,jakos nick mi sie zmienil przez przypadek :D