Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę stanac na nogi!

Jak zapełnić czas do maximum????

Polecane posty

CHodzi o to,z ęby wpaśc do domu i paśc na łóżko. Czuje że potzrebuję na to jakieś pól roku-rok. Zastanawiam sie jakie zajęscia mogę sobie zorganizować. Wrzucajcie swoje propozycje, co robicie po pracy? Na swoja listę wrzuciałm już: 1.joga 2x w tyg. 2.masaż 1x tyg. 3.stepper w domu codziennie (już tak jest od jakiś 2 lat więc to norma)

Gość to ja ci powiem jak ja
to robie: 40 godzin pracy co tydzien 1,5 godziny lekcje francuskiego /tydz 4 godzin odrabiania pracy domowej z franca / tydz 4 x silownia / tydz 4 dni studia podyplomowe/ miesiac 3-4 x seks z mezem / tydzien po takim tygodniu nie mam sily na nic....

Gość Krystynaaa
Znam taki sposób :) i w dodatku zmienia życie na maxa w pozytywny sposób. Trzeba na wszystko mówić TAK, tak jak w filnie "Yesman". To jest bardzo ekscytująca gra - całe twoje otoczenie będzie Ci mówić co masz robić. Super, polecam. A w dodatku znajomi będą zdziwieni jak się zmieniłaś.

Gość Krystynaaa
Hehe, spróbuj chociaż jeden dzień tak przeżyć, ekstra uczucie. Pamiętam, że pierwszego dnia wróciłam do domu o 4 rano :)

Gość bnhubnhyu
sorry, ale masaz i joga raczej nie sprzyjaja temu, aby czlowiek czul sie bardziej zmeczony, wrecz przeciwnie dodadaja energii i odprezenia:D

po to chcę zapełnić max czas żeby zapomnieć o jedym dupku, a nie szukać następnego barana :-O dosc z tym, dość z wami faceci :-O życie jest zbyt piękne by marnowac czas dla was

jesli praucję intensywnie od 7 do 18 bez pzrerwy nawet na herbatę, a potem jadę jeszcze na jogę czy masaż to uwierz mi,ze jestem padnięta ;-)

po to chcę zapełnić max czas żeby zapomnieć o jedym dupku, a nie szukać następnego barana dosc z tym, dość z wami faceci życie jest zbyt piękne by marnowac czas dla was ależ ja piszę o takim niesfornym draniu - a nie o dupku i baranie :classic_cool:

niestety jesteście do wyboru tylko w 2 kategoriach - dupek, alebo baran

sorry, ale to nie ja was stworzyłam, wiec reklamacje nie do mnie

ależ baran to znak zodiaku także - poza tym widocznie takich tylko przyciągasz jakich masz w swoich kategoriach :classic_cool: smutne to :classic_cool:

Gość MAAA BEEE
Zamiast siedzieć tu w samo poludnie , trzeba było zabrać aparat fotograficzny, wsiąść w samochód i wyjechać w plener. Była taka piękna pogoda i takie cudne kolory jesieni.