Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gloesfby

Co mi mogą zrobić za lekceważenie obowiązków szkolnych ? Pomożecie ?

Polecane posty

No bo tak jak się wgl nie uczę , wagaruje , uciekam z lekcji wf i angielskiego , mam 15 lat a jestem w pierwszej klasie gimnazjum , powtarzam 1 klasę i 6 . W szkole mi mówili że mam chodzić na dodatkowe zajęcia z przedmiotów których sobie nie radzę , i że to jest obowiązkowe ale ja ani razu nie byłam od początku roku , na dzień dzisiejszy mam 30 nie usprawiedliwionych godzin za wrzesień i 20 za pazdziernik , mam ten dużo jedynek i nieklasyfikacje z wf bo byłam tylko raz . I w piątek moja wychowawczyni powiedziała mi że dyrekcja mojego gimnazjum postanowiła że będę musiałam podpisać kontrakt że będę chodzić do szkoły , uczyć się i będę chodzić na dodatkowe zajęcia . A jak nie będę tego robić to bd mieć rozprawę w sądzie . Rozprawę mieć na pewno bd mieć bo podobno wystawianie ocen jest w grudniu , to do gródnia nie dam rady poprawić wszystkich jednynek , po za tym ze wszystkimi przedmiotami sobie nie poradzę np z Chemią , z Fizyką itp . I na pewno bd mieć jakąś pałę na półrocze , a wtedy dyrekcja stwierdzi że się nie uczę i zrobią mi rozprawę w sądzie . I ja chciałam wiedzieć co by mi mogli zrobić gdybym tą rozprawę bd miała . Konflikt z prawem już miałam , a zachowanie w szkole też mam kiepskie wgl w szkole uważają że jestem agresywna . Moja koleżanka mówiła że to zależy od sędzi że jak jest spoko sędzia to mi może dać kuratora a jak jest głupi sędzia to mnie może w ośrodku zamknąć

Gość jajca jak berety :P
a dlaczego glupi sedzia ,dla mnie to bylby idelny sedzia jakbys wyladowala w ośrodku bo rodzice wychowac nie potrafia to moze innym sie uda.Ja w kazdym badz razie widze Ciebie jako nastoletnia matke ,bez wyksztalcenia i oczywiscie braku szans na normalne zycie.Powodzenia

Gość Multimedia
Mogą wywalić Cię ze szkoły. Pózniej zamknąć w poprawczaku. Nie wyglada to różowo :-o Ale mnie niesamowicie interesuje to co powoduje, ze ktoś tak się zachowuje. Dlaczego do tego doprowadzasz? Lubisz problemy? Czy może tylko lubisz zwracać na siebie uwagę? A moze jeszcze coś innego?

Gość wrecz odwrotnie
jak sedzia sie okaze madry to Cie kaze w osrodku zamknac :)

Gość TAKTAKzawsze
no cóz do kopania dołow i grabienia liści tez są ludzie potrzebni.jak nie chcesz się uczyc to prace fizyczna zawsze znajdziesz.nic na siłe.nie wszyscy musza miec mature,kończyc studia i zarabiac kupe kasy.do odsnieżania tez są prosci ludzie potrzebni.