Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszunia_Ja

nie chce mi się już żyć...

Polecane posty

Gość szyszunia_Ja

moje życie jest beznadziejne i nie widzę żadnych sygnałów by miało się cokolwiek poprawić...

Gość brak pracy długi
nieudany związek, czy jegp brak

Gość mallinowa panienka
Nie mów tak, miałam tak samo jakiś czas temu, a później, bardzo gwałtownie nastąpiła pozytywna zmiana, której nigdy w życiu bym się nie spodziewała - życie płata figle, więc ...🖐️

Gość szyszunia_Ja
mój facet woli spędzać czas po pracy z kolegami niż ze mną.... chcociaż zawsze potem wielce załuje, że mógł wrócic odrazu do domu.. ale sytuacja sie powtarza co tydzień. Cóż z takiego życia, nie można z nim nic zaplanować w takiej sytuacji

Gość szyszunia_Ja
jak tu może nastąpić zmiana... nie wiem co by sie musialo wydarzyć by on zmienił swój tok myślenia i ustalił swoje właściwe priorytety

Gość niejestemzla.
problemem nie jest twoje życie a ten chłopak Zrób to co powinnaś, czyli przestać się zamartwiać problemami

Gość szyszunia_Ja
czyli co mam się nim nie przejmować? i co z tego wyniknie...?

Gość niejestemzla.
olej go, zdystansuj się. I tak czytając twój topik śmiem stwierdzić że twój związek się sypie Ale nie martw się, to dobrze bo zamiast kwitnąć gnoisz się. Może pewnego dnia przyjdzie ktos, kto cię uszczęśliwi :)

Kobieto! Zerwij ten związek! Życie to ulica pełen mieszanych uczuć podczas parady baloników z napisami kochamy właśnie ciebie. Zgadzasz się na piekło, które sama sobie stwarzasz... życie to nie tylko ON.. ŻYCIE to także TY.

Gość szyszunia_Ja
teraz są dwie szale, po jednej stronie są tacy co uważają, że mam go olać i zająć sie sobą a inni twierdzą, że jestem samolubna, że myślę tylko o sobie bo on tez ma prawo do tego by się spotkać z kumplami I bądź tu czlowieku mądry....

Gość raiders
jeśli związek cię niszczy, zerwij go

Gość szyszunia_Ja
zerwij go, łatwo powiedzieć.. to nie jest takie proste jak by sie wydawało... wrócił dzis z piwka z kumplami (spędzil z nimi 2 godziny) ale przydzedl troche podpity... teraz marudzi, że go gardlo boli, odp ze niech Ci boli nie moja sprawa... poszedl spać

Gość marny los
ale powiedz sama sobie po co masz się męczyć z takim facetem? Po prostu szukaj kogoś, kto ma dla Ciebie szacunek i będziesz dla niego najważniejsza, a jak ktoś jest niedojrzały do związku i wiecznie woli inne wybory niż własna kobieta, to widocznie nie traktuje Cie poważnie. Więc skoro jestes nieszczesliwa w takim zwiazku i on Ci go zabija, to chyba sama wiesz co masz robic, no chyba ze Ci zalezy, to tylko powazna rozmowa zostaje i moze sie zmieni, a jak nie to Ty zmien go.