Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuuuuuuuka

sylwusia tarocistka

Polecane posty

Gość nuuuuuuuka

Ludzie pomocy od dluzszego czasu zasmieca mi skrzynke jakas sylusia tarocistka nie wiem skad ma moj adres prosby zeby do mnie nie pisala nie docieraja do tepej strzaly jej wiadomosci i tak wchodza na spam ale on mnie wkurza jak sie jej pozbyc??????Kogos tez tak atakowala? ja nigdy nie zamawialam zadnych wrozb do cholery!!!!!!

Gość teresa lipowska
aj est jakis program, ktory mozna sobie zainstalowac, zeby nikt nie mogl szpiegowac?

Gość nuuuuuuuka
bosz kolejny oszolom,,,

Gość lumbago98
zgłos do Allegro spam poprzez mail - Allegro tego surowo zakazuje, dostanie ostzreżenie

Gość 435264
Złóż donos do Urzędu Skarbowego, ta menda wróży nielegalnie i nie odprowadza podatków. Co jakiś czas zakłada nowe konto na allegro żeby sami się nią nie zainteresowali. :D Swoją drogą to jest popyt - jest podaż. Polskie kobiety to ciemnogród. :D

Gość 435264
Sranie w banie, niczego nie założyła. Zgłaszajcie do urzędu skarbowego w Stalowej Woli! ps. to może być Master111 :D

Gość 435264
A nawet jeśli założyła, jak ją rozliczą za poprzednie lata to 🖐️

Gość 435264
nikomu się wróżba nie sprawdza, a naiwne idiotki wystawiają pozytywy tej pani zaraz po otrzymaniu wróżby :D

Gość 435264
sylwusia, nie napinaj się bo możesz sobie kuku zrobić jak mnie poniesie :O

Gość Zawsze mozna probowac ja
zglosic. Jesli przeoczyli jej zarobki z poprzednich lat, to teraz spoooro zaplaci. Ale nikt nie zglosil, inaczej by dalej nie spamowala i nie oszukiwala ludzi Jesli ja zglosicie nic Wam sie nie stanie

Gość Why do we try?
mi wrózyła i nic się nie sprawdziłow iec spieprzaj z ta reklamą, idiotki jej wystawiją komenty bo szybko odpisuje i tyle jej plusów! ja ja zgłoisłam kilka razy do allegro zablokowali to tearz zakłada profile nowe jka trol na allegro i dobrze, ze ktoś ją zgłosił! bardzo dobrze!

Gość Why do we try?
pani autorko, Sylwia zakłada oszczercze topiki z twoim mailem!

Gość nuuuuuuuka
jak gdzie umieszcza? zniszcze krowe pani sylwusi siedze w domu bo mam male dzieci tempa dzido i nie musze sie nikomu z tego tlumaczyc nie kazdy jest latawica jak ty jesli znajde gdzies cos na swoj temat zaraz ide na policje

Gość nuuuuuuuka
Łoooo matko ten down mi napisał ze odrawia rytuały zebym miala w zyciu pod gorke..... sie posikam chyba co za czub no coz czuje sie powaznie zagrozona to grozba karalna:-)

Gość nuuuuuuuka
no zobaczcie niech inni tez sie posmieja "a dawna to moze pani ma bo ja zapewniam nie mam gdyby pani nie korzystala z moich wrozb nie otrzymala by pani zadnego emaila mam dowod ze pani korzystala i jesli jeszcze raz pani mnie wyzwie zglosze to przezwisko a jeszcze dzis rytual wykonam przeciw pani zlu aby te slowa ktore pani dzis pani napisala wrocily do pani z podwojna sila zycze pani jak najgorzej z calego serca zegnam"

Gość kocia wrozka
"a jeszcze dzis rytual wykonam przeciw pani zlu aby te slowa ktore pani dzis pani napisala wrocily do pani z podwojna sila zycze pani jak najgorzej z calego serca zegnam" mamy 21 wiek czy sie cofnelam w czasie?

Gość kocia wrozka
o w mordke kawe chcialam zrobic,mleko mi sie wscieklo,kot zrobil kupe na dywan.. od dzisiaj wierze we wszystkie zabobony

Gość nuuuuuuuka
tez tak pomyslalam znalazlam dwa topiki ktore zalozyla malolata z moim meilem jeden nz erotycznym dgrugi na mamach niestety jej rytual sie nie udal bo nikt nie zareagowal na jej durne wpisy:-) ale ja zrobilam zrzuty i jutro pedze na komisariat :-)

Gość nuuuuuuka
no sylwusia popluj sie troszke policji sie przestraszylas? kot i kula przepowiedzialy sprawe w sadzie? troche pewnie zaboli finasowo......:-)

Gość nuuuuuka
nic ci nie da ze pokasowalas obelzywe topiki z moim meilem mam zrzuty ;-D