Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak hiszpan

Spodobałem się niemce - wejdzcie

Polecane posty

Gość no jak hiszpan

Pracuje w De na budowie rzecz jasna poznałem na nieszczęście kilka niemek o dziwo lecą na polaków jedna dosłownie się mnie przyczepiła jednak ja ich nienawidzę, nienawidzę niemców za druga wojnę światowa, w ogóle nienawidzę tych kartoflanych mord niestety jestem w potrzasku gdyż nie mogę im nic powiedzieć, znam niemiecki na poziomie nieco wyższym niż podstawowy, to co ze szkoły plus to co nauczyłem się przez te 2 miesiące czyli za mało by znać takie pojęcie jak nienawiść i wdawać się w polemike na ten temat Napiszcie Polacy w niemczech jak Wy radzicie sobie w german landzie?? Za niedługo wyjeżdżam do pracy wprost do naszych za morskich sąsiadów, Szwedów, całym sercem nie mogę się doczekać

Gość jednoosobowy głos tłumu
a ja nienawidze rosjanek za trotyl w tupolewie. i rumunek za internowanie rydza smiglego. i czeszek za zaolzie w 1918 i chinek za moje skarpetki

Gość no jak hiszpan
No ale to nie chińczycy, rumuni ani czesi nie zniszczyli nam kraju, zacofali go na kolejne sto lat o ile nie więcej, to niemcy na zawsze zmienili bieg europy Patrz to też w ten sposób

Gość kafeobserwator
winisz ją za błędy przeszłości jej narodu? co było to było, tego już nic nie wróci i nie naprawi, mozna jedynie starać się o lepsze jutro i relacje w kontaktach tych dwóch narodów. Ona pewnie nie jest dumna z histoii Niemiec. Zostaw to w tyle i bierz sie za nią.

Gość dziaddek
potraktuj to jako zdobycie czastki Niemiec hahah

Gość no jak hiszpan
Daj spokój mam dumę postaram się lepiej o jakaś szwedkę za młody jestem by marnować sobie życie z niemka nienawidzę ich jak nie wiem co dosłownie niszcze ich na codzienn

Gość kafeobserwator
w dupe se wsadz taką dumę :D

Gość no jak hiszpan
Przy okazji chciałbym powiedzieć - wstyd mi za te polki które wyszly za niemca, co innego pokurwic się z tymi pyrami, turkami nawet murzynami wiadomo raz się żyje ale nie mogę pojąć że niektóre wychodzą za tych faszystów. M a s a kra

Ale "jewro"ich, pachnie nie?:P Masz honor ale w d...marny polaczyno! Nienawidze takich prostaków, za euro centa by tyłek komuś lizali, ale tak ich "nienawidzą":D PALANT!

Gość Vincent Rotfeld Rostovsky
skoro już jesteś taki zasadniczny i łasisz się na szwedkę- nie zapominaj, że w konsekwencji potopu szwedzkiego zgineło około 30 % populacji rzeczypospolitej, a poziom kultury cofnął się o 150 lat, a w dalszej konsekwencji kraj upadł pod zaborami itp itd blablabla jak jakaś ci się podoba, to co kuźwa za różnica, czy ona z niemiec, rosji, czy kazachstanu? trzeba budować sojusze międzynarodowe ^^

Gość puknij sie w glowe
a co moga te mlode kobiety za 2 wojne swiatowa ? pewnie nawet nie wiedza dokladnie o co tam chodzilo wtedy!

Gość morten
wiesz, patrząc na polską historię i konflikty, to zostają ci już chyba tylko Eskimoski :D

Gość no jak hiszpan
Klara ale co mnie oceniasz po swoich znajomych?? Weź się ogarnij nie znasz mnie to po co te inwektywy

Gość a ja w ogóle
nie mogę zrozumieć tych, które się zadają z muslimami, murzynami i innymi kolorowymi.

Gość autolikus
wlasnie zapomnij tez o szwedce zacznij moze sie rozgladac w afryce

Gość puknij sie w glowe
brawo Klara! trafilas w sedno :)

Gość no jak hiszpan
A jaki wpływ na moje i moich rodziców życie miał potop szwedzki pani mądra? Żaden a rajd faszystów na Polskę?? No właśnie..

Gość morten
a Litwinki to też spisz na straty. NA PEWNO cię nie zechce, jako że Piłsudski w latach 20 zajął Litwinom Wilno :D A i Czeszki też są spalone :/ Za to zaolzie z 1938r.

Ja jak kogoś/czegoś nie lubię to się tam nie zjawiam! Proste jak drut:P Ale, nie, kasa,kasa to rzecz ponad wszystko!

Gość no jak hiszpan
@a ja nie mogę.. To chyba też kwestia wychowania, ja akurat lubię czarnoskórych znam paru i są ok tyle że to polacy ;) ale nie jestem uprzedzony do koloru skóry

Gość no jak hiszpan
Klara czy to dziwne że chce trochę zarobić by zapewnić byt moim potomnym? Ogarnij się może co

Gość herr mueller
jaki wpływ miał potop szwedzki? a no taki, że to znacznie osłabiło nasz Królestwo w XVII wieku - już nie przypominało tej potęgi z czasów Jagiellońskich. To w rezultacie na pewno przełożyło się na nasze dalsze losy, kolejne wojny, zamieszanie na tronie, ciulowe wolne elekcje, a w rezultacie rozbiory i zniknięcie Polski z mapy europy na 123 lata

Gość a ja w ogóle
ale mnie chodzi o kontakty damsko - męskie - akurat w tej sferze bym się nie przemogła i nie rozumiem kobiet które z takimi flirtują.

Gość herr mueller
chcesz zapewnić byt pracując dla tych strasznych niemców i dając sie im wykorzystywać? no konrad wallenrod to z ciebie raczej nie jest :D

Gość Vincent Rotfeld Rostovsky
A jaki wpływ na moje i moich rodziców życie miał potop szwedzki pani mądra? Żaden a rajd faszystów na Polskę?? No właśnie.. KUUUUURWA, jaki? człowieku, polska przestała być mocarstwem, kultura upadła, nauka, sztuka, a wszystko stało się tym, co dziś widzisz? padła pewnie wtedy z połowa z rodziny, z której się wywodzisz przez to zabory, a po zaborach, słaba polska stała się łupem hitlerowskich niemiec, i rosji bo straciła kiedyś pozycje, i nigdy jej nie odzyskała? nie, za dużo historii jak na taki tępy temat :D i tępego człowieka, i tak jesteś wkrętem, a jak nie, to i tak nic ci nie pomoże. cyaa

Gość no jak hiszpan
Her Miller no tak lepiej siedzieć na dupie i robić za grosze w tesco nieprawdaż? @już nie pamiętam nicku - jeżeli podoba im się egzotyka to czemu mają sobie nie poflirtowac? ja nie lubię egzotyki Ty też pewnie nie ale różne są przecież gusta