Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leon_

Droga życiowa,zagubienie

Polecane posty

Gość Leon_

Moje pytanie kieruje do ludzi, którzy borykali się z podobnym problemem, bądź są w takiej sytuacji. Czy jest tu ktoś kto poszukuje swojej ścieżki, sposobu życia? Kto nie godzi się na byle co, kto ma ambicje? Kto nie może znieść chamstwa ludzi,tego całęgo szamba wokół nas? Wciąż nie mogę odnaleźć odpowiedzi na pytanie, czego chcę, pragnę.. Czuję się, jakbym był zawieszony w czasie i miejscu. Zapraszam do dyskusji.

Gość Lillka Opole:)
Wiele jest dróg, niesposób się nie zagubić:(

Gość adaś nie Ewki!
Kwestia wyborów, i takie tam..:P

Gość tez intelektualna
Beatka stwierdziła że będzie zapierdalac w fabryce i w tym znalazła swój cel, tobie też to radzi, ale nie idź jej drogą , bądź ambitniejszy!

Gość adaś nie Ewki!
Pośród wielu dróg jest tylko jedna ta właściwa,która prowadzi do mety.

Zawsze wydawło mi się,że życie da mi odpowiedź na wiele pytań. I dziś wiem że tak jest. Nie wiesz co robić?.., czas podpowie.Pozdrawiam.

Gość Leon_
Jestem inżynierem. Pracowałem fizycznie od małego. Ostatnio rzuciłem robotę fizyczną. Sensu życia nie ma w pracy dla Pana Beatko. Możliwe, że nie zrozumieją mnie ludzie właśnie tacy jak Beatka. Ludzie, którzy są trybikami w wielkiej machinie. Ludzie, którzy nie walczą o swoje, którzy godzą się na wszystko. Człowiek myślący zawsze będzie szukał czegoś lepszego. Ja wciąż szukam. Pojawia się coraz więcej pytań, niejasności, niewiadomych i ciężko iść do przodu.

mam podobnie i przyszłość nie zachęca do podejmowania jakichkolwiek kroków, które z góry i tak wiadomo, że nie przyniosą rozwiązania naszych dylematów