Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimumu

te moje koty jakies nienormalne sa, wasze tez sie tak zachowuja?

Polecane posty

Gość mimimumu

normalnie maja swoja miche z suchym i mokrym jedzeniem, a chodza za mna jakby nie wiem jakie glodne byly. teraz jem krakersy i normalnie na sile sie pchaja, ze chca krakersy, nic w tym domu zjesc juz nie mozna:o

Mój kot za to nie jest NIC poza jednym rodzajem karmy. Nawet ci najdroższą szynką pogardzi, do tego tej swojej karmy je mało i jest chuda jak szkielet :o A jak akurat nie mam karmy z jej ulubionej firmy, to ci nie zje innej, nawet gdybyś dała jej do spróbowania 100 rodzajów. I może nie jeść przez dwa dni, póki jej nie damy jej karmy! Ta to jest pierdolnięta :o

Gość stare panny
też tu piszą?

Gość mimimumu
2 mam. Ale mnie normalnie denerwuja, bo i tak tych krakersow nie zjedza ale koniecznie zebrza zeby im dac, a potem tylko pokrusza, wybrudza i spierdola:o

Gość mimimumu
No te moje tez jedza tylko jedna karme sucha i mokra i zadnej innej nie tknal, i do tego ma byc z kurczakiem lub ewentualnie indykiem. Zadnych ryb, wolowiny czu innego miesa nigdy w zyciu nie tknal. One zebrza jak cos jem ale jak im dam sprobowac to i tak nie zjedza tylko po domu rozniosa i stoja i sie wpatruja na ciebie jak jesz jakby byly zaglodowane:o

Gość asikk24
moja kotka ma roje i jest masakra nie dość że żebrze to drze jape odgłosy daje takie jakby sie kto,s walił:)

moja kuzynka też ma takiego jebniętego kota, kiedyś jak u niej w kuchni spaghetti robiła z taką zajebistą szyneczką i jak kroiłam to mi kawałek upadł, kot podszedł powąchał, ale nie ruszył :/ ale jak zaszeleściłam karmą, to zaczeły się jęki, bo on głodny nagle jest :/

Gość mimimumu
Moje maja 9 miesiecy i jeszcze rujki nie bylo, to chyba dziwne co?

Gość mimimumu
moje tez takich rzeczy nie chca jesc. tylko suche i kaski miesne w saszetkach z kurczaka. i to tylko jeden je mokre bo ten drugi bardzo rzadko, woli sucha karme.

Jacinta, przed tym kotem mieliśmy pełno innych, mieszkaliśmy na pipidówie i wszystkie nasze koty jadły, no, wszystko :D Już nie mówiąc o tym, że same sobie polowały na żarcie :P I jej też dawaliśmy, jak była małym kociątkiem to czasami szynkę czy rybkę skubnęła, teraz powącha i pójdzie :P

a może jakby jej co jakiś czas wmieszać do tej karmy odrobinkę czegoś innego, to by przywykła?

Nie ma robali :P Raczej nie będziemy jej przekonywać do innego żarcia, bo to i tak nic nie da, ma już 14 lat, więc jak przez ten czas nie udało nam się jej namówić na coś innego, to na starość się nie nauczy :D