Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABDUCZJA mujua

PILNA PORADA -napiszcie laptop pada ledwo ciagnie

Polecane posty

Gość ABDUCZJA mujua

hej na serio prosze o porade slabo znam sie na kompach mam 8 letniego laptopa , ma 512 ramu - i stary procesor najstarszy ten intel l - celeron 1,5 ghz teraz juz od roku ledwo idzie - otwieram stronke 1 ok a juz 2,3 na raz np wp pl i onet i juz zamula 2 strona zamula ledwo idzie filmiki z youtuba - zacinaja w malutkim okienku jakos idzie chce powiekszyc ekran juz film stop muli zacina po 30 minutach juz laptop goracy - wentylator ciagle na maxa wali pracuje na maxa ciagle wentylator byl otwierany - niema brudu czysty w praca na maxa i goracy mam pytanie- czy to dlatego ze stary procesor syfiarski - i juz nie daje rady wydolnosiowo ten laptop teraz jak sa te nowe strony z grafikami ze z boku animacje- grafiki wyskakuja to zaraz mi strona muli i staje ? poradzcie- czy jak kupie nowy laptop np. z procesorem intel nowym i3 i 4 gb ramu - to bedzie duza roznica w dzialaniu w sprawnosci ? otworze np. 10 stron naraz i zadna nie zamuli ? np. filmik z youtuba - plus czat plus 10 stron i bedzie idealnie szlo bez zamulenia? jaka bedzie roznica jak kupie nowego laptopa ? jakby np. z malucha przesiasc sie do nowej skody fabii ? poradzcie ? czy nawet z procesorem intel i3 - nowy laptop zupelnie da rade starczy mi ?

Gość breslauerin
na pewno będzie lepiej, ja mam teraz 1 GB RAMu i Intel Atom 1,6 Ghz i jest w porządku, nic się nie zacina.

Sam kurz to mało, pozostaje jeszcze pasta na procesorze i radiatorze. Komputer 8 letni nie spełnia wymogów obecnych przeglądarek internetowych oraz flash-playera. Komputer powinien być wymieniany co 4-5 lat.