Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam filmu

Jaki to film? Pomozcie znalezc tytul

Polecane posty

Gość szukam filmu

Nie wiem za wiele, ale pamietam, ze bylo przedszkole i przedszkolanka, ktora wykorzystywala (chyba) dzieci seksualnie wraz z znajomym czy chlopakiem(?). Nalezeli do sekty, a rodzice dowiedzieli sie o tym, gdyz jedna z mam zaczela zastanawiac sie dlaczego dzieckop boi sie kroliczka maskotki, ktore dostalo w przedszkolu. Okazalo sie, ze w tych maskotkach byly kamery chyba, ktore obserwowaly dzieci w domu. Moglam cos poplatac ale glowna fabula zostala zachowana

Gość szukam filmu
to chyba sensacyjny ale nie jestem pewna. I stary, chyba z lat 80 albo 90. Ogladalam go jak bylam dzieckiem i balam sie potem maskotek:(

Ja pamietam że oglądałam "Pręgi" wtedy dla mnie było to straszne, teraz juz zbytnio nie pamiętam tego filmu, musze go obejrzec jako dorosła :D

Gość szukam filmu
Pregi to dosc nowy film, pamietam, ze jak go reklamowali to bylam juz swiadoma istota uwazajaca sie za dorosla:P Przy okazji podnosze temat bo moze ktos zna ten film, a dodam, ze przedszkolanka byla blondynka jasna.

Gość szukam filmu
w podstawowce? Kiwi ja go ogladalam w liceum:D Ile ty masz lat bo wlasnie sprawdzilam, ze pregi sa z 2004 wiec z ta podstawowka chyba przesadzilas:P

Gość szukam filmu
dobra, edukacja kiwi to nie ten temat:P Ktos moze mi pomoc i zna ten film?

Gość szukam filmu
up

Gość szukam filmu
podnosze znow:)