Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżciemiii

Ciąża

Polecane posty

Gość Pomóżciemiii

Hej ! Od trzech dni dziwnie kluje mnie brzuch. dizs jak sie przeciagalam to zakul nnie rowniez jajnik. caly czas czuje to klucie brzucha na dole po lewej stronie. do tego boli. mnie krzyz oraz mialam 2 napady bolu glowy dzisiejszego dnia. ponadto oddaje czesciej mocz niz zazwyczaj. zawsze silalam 1-2 ray dziennie, dzis oddawalam mocz co godzine - dwie. biore tabletki antykoncepcyjne. zapomnialam jednej 3 tyg temu i kochalam sie z chlopakiem, ale on nigdy nie konczy we mnie. dzis zrobilam 2 testy ciazowe ale oba wyszly negatywne. jak myslicie co sie dzieje? martwie sie i ten bol jest nieprzyjemny. jest do wytrzymania ale caly czas go czuje. dodam tez ze strasznie bola mnie piersi. w ogole ich dotknac nie moge :(

Gość Pomóżciemiii
mierzylam sobie przed chwila temp i mam ponad 37

Gość Pomóżciemiii
pomoze ktos? jakas doswiadczona kobietka?

objawy typowo ciązowe .miałam to samo. we czesnej ciązay test może nie wyjsć.mi wyszedł dopiero w 6 tygodniu.idz do ginekologa.proste.

Gość Pomóżciemiii
ale czy to mozliwe ze biore tabletki i do tego moj chlopak zawsze konczy na zewnatrz?

Gość ouh;o
Tabsy nie dają 100% tym bardziej, że pominęłaś. Czasem pominięcie jednej wystarczy. A gdzie mierzyłaś temp. w pochwie? Bo o tej godzinie pomiar jest niedokładnym Temp. mierzy się z rańca i najlepiej nie wstając z łóżka. Też tak kiedyś zmierzyłam wieczorem i wyszło mi prawie 38 st, a na drugi dzień rano po przebudzeniu było 36,8 .

Gość ouh;o
A miałaś miesiączkę? Przy tabsach pojawiła się w przerwie na okres?

Gość Pomóżciemiii
no mierzylam temp pochwy przed chwila bo wyczytalam ze to tez objaw ciazy. ja zwariuje. kiedy mam najlepiej zdobic test ciazowy zeby wyszedl w miare wiarygodny? no i powinnam przestac brac tabletki prawda? jesli mam podejrzenia ciazy. bo miesiaczke sama sobie moge regulowac poprzez branie tych tabletek. czy jesli zawsze po skonczeniu opakowania lub przerwaniu mialam miesoaczke to teraz tez powinnam ja miec nawet jak jestem w ciazy czy jak przerwe to w przypadku ciazy nie powinno byc krwawienia?

Gość Pomóżciemiii
mialam miesiaczke ale ponad miesiac temu powniewaz zaczelam nowe opakowanie tabletek ale po mniej wiecej tyh zgubilam wiec zaczelam nowe opakowanie i wtedy tez zapomnialam tej tabletki w miedzy czasie. nigdy nie mialam objawow przed miesiaczka podczas brania tabletek !! mialam zaraz dzien po ich odstawieniu (7 dniowa przerwa) a po 2-3 dniach zawsze byla miesiaczka

Gość Pomóżciemiii
dziewczyny?

Gość Pomóżciemiii
up

Gość Pomóżciemiii
uppp!!!

Gość bzbhzhz
up