Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm????

Wierzycie w UFO ???

Polecane posty

Gość hmmm????

Czy wierzycie w zjawisko UFO? Widzieliscie cos dziwnego osobiscie na niebie lub przezyliscie dziwna historie zwiazana z tym zjawiskiem? Moze znacie czyjas historie zwiazana z UFO? Piszcie!

Gość endigarsija
znam goscia ktory tewierdzi ze przylecieli do niego pewnej nocy z osobista wizyta. Mowi calkiem powaznie i widac ze raczej nie zmysla wiec moze cos w tym jest..

Gość feryfjskj
A ja kiedys bedac na morzem widzialem dziwny obiekt w ksztalcie spodka unoszacy sie na niebie bezposrednio nad morzem, ktory po chwili zniknal..

Gość unicorn_
to nie jest kwestia wiary.... bo wierzy to można np. w boga, czyli w coś tylko dlatego, że inni twierdzą, że tak jest(a swoich przekonań nie opierają na dowodach materialnych), a czego wiadomo, że istnienia się nie udowodni.... a ufo to kwestia dowodów materialnych, i tego czy któreś z nich są prawdziwe... (do tego dochodzi wyliczone bardzo dużo pr-stwo istnienia życia we wszechświecie)...

Gość Ticket not transferable
Ja wierze, choc kiedys sie smialam z tych co wierza. Wystarczy tego posluchac lub poogldac , poczytac inne strony. Ale nie polskojezyczne. Cala literatura zebrana przeze mnie jest po angielsku. http://www.youtube.com/watch?v=8idmgp4icq4

Gość unicorn_
aha, ale twierdzenie, że na pewno istnieje nie jest pewne... choć, że nie istnieje jest śmieszne, i jest właśnie przejawem jakiejś wiary (w to, że Ziemia jest centrum całego wszechświata, czyli wiara sięgająca korzeniami do średniowiecza), bo żeby tak stwierdzić ktoś musiałby mieć wiedzę o tej setce miliardów galaktyk, i setek miliardów gwiazd - a powiedzmy sobie szczerze jaką ktoś takie tezy wygłaszające ma o nich wiedzę ??

Gość dirty rabbit
tak, a ty czarna idź lepiej umyj sutanne, po tym jak leżałaś krzyżem na podłodze

Gość Ticket not transferable
A tobie wiec gratulujemy braku polotu i waskich horyzontow myslowych

Gość ufotofakt
ufo to fakt

W naszej galaktyce jest kilka miliardów gwiazd. Do tego jest równie ogromna liczba galaktyk. Wiele gwiazd ma planety. I wątpliwe jest aby tylko na naszej planecie, w tym ogromie innych planet, powstało życie.

Gość rakieta112913
Hej jednego dnia wracałem z żoną z Łodzi do Gdańska - to było tyż przed Smoleńskiem czyli ok 2 lata temu. Przed wjazdem do świecia zobaczyliśmy 3 pędzące z zawrotną prędkością rakiety świetlne. Chciałem zadzwonić do znajomego i opwiedzieć tę historię ale sygnał GSM zanikł. Co ciekawe gdy podjechaliśmy na bramki wjzdowe - zanikł prąd na jakieś 5 min. !!! Czy ktoś widział cokolwiek podobnego ?

Gość dhgdghd
mysle ze ufo moze miec cos wspolnego z nawet z samym Bogiem.

Gość onaaaaaaaaa333
ja wierze w 100proc. w to zjawisko bo widzialam na wlasne oczy!!

Gość Rgfh.
Jest tyle relacji, zdjęć, nagtrań świadczących o tym zjawisku że nawet nie sposób zaprzeczać że zjawisko takie jest faktem i choćby 99 proc. było doniesieniami fałszywymi to zawsze jest ten 1 proc. doniesień autentycznych. A więc zjawisko UFO jest faktem. Pytanie tylko z czym tak naprawdę ma związek? Z jakimiś tajnymi ekperymentami? Obcą cywilizacją? Prawdziwymi stwórcami ludzkości? ... I jeśli są wysoko rozwiniętą cywilizacją, wiedzą o nas i wiedzą że w porównaniu z nimi jesteśmy zwykłymi prymitywnymi istotkami to dlaczego wciąż tu powracają? Czy naprawdę robią na nas jakieś badania a my nawet o tym nie wiemy? Ten temat można drążyć i drążyć, a wyjaśnienia racjonalnego w naszych małych główkach nie znajdziemy. Niemniej jednak UFO jest autentycznym zjawiskiem i nie ma nawet co dyskutować że to bujda, bo to fakt!

Gość ufo nie istnieje
a wiesz, że raz na to dziewczynę tu nabrałem :D napisała, że chyba widziała ufo a ja a może to nie było ufo a nol? a ta a może to był nol :D

Gość ;;;:::;;;...;;;...;
wierzymy!

Gość Agaga1994
a wierzycie ze macie silna wole i byscie nie skusili sie na moje posladeszki ? :-P

Gość gnojek ale taki prawdziwy
gryzłbym je jak reksio szynkę :P

Gość gość
ufo to fakt... W mojej rodzinie jest osoba ktora miala spotkania z obcymi

ufo to niezidentyfikowany obiekt latający, jego istnienie jest udokumentowane. możesz ewentualnie pytać, czy wierzymy, że ufo to środek transportu kosmitów.